Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο “Πιερικός βουλευτής” Γιώργος Κωνσταντόπουλος με τους ανθρώπους του Πιερικού

«Μη με κολλάτε γιατί είμαι Πιερικός»
Μια ωραία εκδήλωση ετοίμασαν για τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο φίλοι του Πιερικού σε
γνωστό στέκι της πόλης μας. Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, πρώην πρόεδροι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος και μέλη της Ε.Π.Σ. Πιερίας και δεκάδες φίλοι του Πιερικού που δεκαετίες τώρα κρατάνε ψηλά την ασπρόμαυρη σημαία της ομάδας της Πιερίας. 
Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος τους επιφύλαξε και αυτός μια έκπληξη. Μοίρασε αυτοκόλλητα της ομάδας του Πιερικού με αναγραφόμενο σύνθημα: «Μην με κολλάτε γιατί ονειρεύομαι τον Πιερικό». Οι παρευρισκόμενοι το δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και το τοποθέτησαν στα αυτοκίνητα τους.
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είμαι ανάμεσα σε φίλους. Σε φίλους που μεγαλώσαμε μαζί. Ο Πιερικός μας ενώνει. Ενώνει όλη την Κατερίνη, όλη την Πιερία. Ο Πιερικός δεν είναι για πολλά λόγια και δηλώσεις. Ο Πιερικός είναι ιδέα, είναι η ίδια η πόλη μας. Το σλόγκαν που επέλεξα «μη με κολλάτε γιατί ονειρεύομαι τον Πιερικό» σηματοδοτεί ένα όνειρό όλων μας. Ονειρευόμαστε τον Πιερικό και πάλι πρωταγωνιστή στα μεγάλα σαλόνια των πρωταθλημάτων. Ονειρευόμαστε έναν Πιερικό μεγάλο πρεσβευτή της Πιερίας σε όλη την Ελλάδα. Ονειρευόμαστε έναν Πιερικό που θα μας ενώνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Είμαστε όλοι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και θέλουμε να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Τις αξίζει ο τόπος μας της αξίζουμε όλοι μας».