Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΔΕ: ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ???

 Ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται και όλοι οι υποψήφιο προσπαθούν να πείθουν τον κόσμο να τους ψηφίσουν.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του… Τηλεφωνήματα, ομιλίες,εφημερίδες, επισκέψεις σε σπίτια,… ως εδώ όλα καλά.. Εκεί που μπερδεύονται λίγο ( πολύ ? ) τα πράγματα είναι όταν μερικοί εκφράζουν απειλές
για να αποσπάσουν ψήφους…

Εδώ θα έλεγα » Μη τους φοβάστε !!! Μη τους αφήνετε να σας καθορίσουν το μέλλον σας όπως το θέλουν αυτοί, με απειλές και τρόμο !!! Ξεμπροστιάστε τους !!! Καταγγείλετε τους στην κοινωνία !!! Είναι ο μοναδικός τρόπος να τους αφοπλίσετε !!! Όσο σκύβετε το κεφάλι και δεν μιλάτε τόσο τους δίνετε θάρρος να σας τσαλαπατήσουν και με την ευκαιρία να τσαλαπατήσουν το δικαίωμα σας για ελεύθερη ψήφο μετατρέποντας ένα δημοκρατικό δικαίωμα σε δικτατορικό έκτρωμα !! Στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία ..Μην τους αφήνετε να ασκήσουν μια κρυφή δικτατορία !!!


Μένω επίσης έκπληκτη με το μοναδικό sms που πήρα χθες το βράδυ από κάποιον από το Κίτρος, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.

Αυτό το μήνυμα έγραφε » Για δεκαπέντε ψήφους θέλω 300 ευρώ να πληρώσω τη ΔΕΗ από Κίτρος. Απάντα»

Δεν απάντησα, θεωρώ προσβλητικό το μήνυμα αυτό. Σε λάθος άνθρωπο το έστειλε !!! Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κανέναν για να πάρω ψήφους !!! Όσους ψήφους πάρω θα είναι με την αξία μου και την βοήθεια των ανθρώπων που με γνωρίζουν και με εκτιμούν.

Αυτό το μήνυμα προσβάλει και τον ίδιο τον άνθρωπο που μου το έστειλε διότι έτσι δίνει αξία σε αυτούς που λειτουργούν με φακελάκια και μειώνει την νοημοσύνη του !!!

Τόσο αξίζει η ψήφος του ?? Τόσο αξίζει το μέλλον του ??? Εδώ με την ψήφο του μπορεί να καθορίσει το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του και το μέλλον της Ελλάδος και αυτός την πουλάει ???

Με την ψήφο του μπορεί να στείλει στα σπίτια τους αυτούς τους ίδιους που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση και δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ του !!! Δύναμη έχει η ψήφο του με την οποία μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να ξαναχτίσει ένα καλύτερο αύριο όπου δεν θα χρειαστεί να πουλάει ούτε την ψήφο του ούτε την ψύχη του του για να πληρώσει την ΔΕΗ του !!!

Και στον κύριο που μου ζήτησε να του βάλω λεφτά μαζί με το ψηφοδέλτιο είπα μπροστά σε καμιά δεκαριά άτομα » Λάθος κόμμα κάνετε, λάθος άνθρωπο κάνετε. Δικαίωμα σας να σκεφτείτε έτσι αλλά εγώ δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο και τις ψήφους μου θα τις πάρω με την αξία μου και όχι με τα λεφτά μου διότι μια τέτοια Ελλάδα που λειτουργεί με τα φακελάκια εγώ προσωπικά δεν την θέλω !!! »

Σκεφτείτε επιτελούς τι είδος κοινωνία θέλετε, τι είδος Ελλάδα θέλετε !!!

Φακελάκι, τρόμο και δικτατορία ή Δημοκρατία με το κεφάλι ψηλά !!!???

Δεδε Ιζαμπελ

Υποψήφια βουλευτής ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ