Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

H ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ANNA MANH – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

H ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ANNA MANH – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
«Έμπρακτα να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση»

Το Επιμελητήριο Πιερίας επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Οι δύο πλευρές  αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομία και την τοπική επιχειρηματικότητα, ενώ στην κατ’ ιδίαν συζήτησή τους τονίστηκαν και οι δυσχέρειες για την ανάπτυξη του επιχειρείν, όπως επίσης και η ανάγκη για έμπρακτη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου σημείωσε: «Σας καλωσορίζουμε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τον πυρήνα της τοπικής επιχειρηματικότητας. Γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, ειδικότερα του νομού μας, καθώς και το γεγονός ότι θα έχουμε πραγματική ανάπτυξη στην οικονομία όταν θα έχουμε ισχυρές και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Με την ευκαιρία της επίσκεψής σας θα ήθελα πρωτίστως να σας ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη θητεία σας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, για την άμεση ανταπόκρισή σας σε κάθε αίτημα του Επιμελητηρίου αλλά και την ανάδειξη σημαντικών θεμάτων για την επιχειρηματικότητα. Ειδικότερα, θα ήθελα να αναφερθώ στη μάχη που δώσατε για την απαλλαγή από την υποβολή δήλωσης ΦΠΑ για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με τζίρο έως 10.000 ευρώ. Σας εύχομαι δύναμη και επιτυχία».

«Οφείλουμε να στηρίξουμε έμπρακτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη στη χώρα. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι καθοριστική στην προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη και έξοδο από την κρίση», σημείωσε η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και συνέχισε: «ως Βουλευτής αλλά και από την επαγγελματική μου πορεία στη δικηγορία ανέδειξα τα καίρια ζητήματα των επιχειρηματιών, όπως το πάγιο αίτημα για ένα δικαιότερο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα. Έδωσα μάχες στο Κοινοβούλιο για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως επίσης και για ένα λογικό και σταθερό φορολογικό σύστημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ζητώ τη στήριξη των επιχειρηματιών ώστε η φωνή τους να είναι ισχυρή στο ελληνικό Κοινοβούλιο μέσα από τη δική μου εκπροσώπηση».