Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Επιτυχημένη Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E στην INTERSEC Dubai 2015

Ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης – Γενικός Διευθυντής της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και ο κ. Παντελής Αντάρ – Διευθυντής Εξαγωγών
 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε για 16η συνεχόμενη φορά στη Διεθνή Έκθεση
INTERSEC 2015, στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας της ευρύτερης αγοράς της Μέσης Ανατολής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai από τις 18- 20 Ιανουαρίου 2015.

Η έκθεση συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών από τον κλάδο των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας από όλη την υφήλιο. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσίασε αναλυτικά της εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει με τα νέα της προϊόντα συναγερμού και πυρανίχνευσης, τα οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τόσο σε ποιότητα όσο και σε χρήση. Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να δουν τα νέα φωτιστικά ασφαλείας με LEDs καθώς και τα Νέα Ηλεκτρονικά Κεντρικά Συστήματα Φωτισμού Ασφαλείας κατάλληλα για μεγάλα πολυώροφου κτίρια, αεροδρόμια απαντώντας στις νέες τάσεις της αγοράς.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., έκανε αισθητή την παρουσία της στην INTERSEC 2015 με απόλυτη επιτυχία. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως και σήμερα συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες και κυρίως στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες & στην Ρωσία, στη Μέση Ανατολή και στις χώρες του Κόλπου, στην Αφρική και στις Η.Π.Α. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν τοποθετηθεί στα μεγαλύτερα δημόσια έργα της Ελλάδας αλλά και σε πολλά μεγάλα έργα του εξωτερικού, όπως Αεροδρόμια, Εμπορικά κέντρα, Νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, Ξενοδοχεία,  Εργοστάσια και διάφορες εγκαταστάσεις.
Ο κ. Αρβανιτίδης και ο κ. Αντάρ με τους αντιπροσώπους της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο Ντουμπάι