Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Στήριξη της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. στον διαγωνισμό “IDEAS DESIGN COMPETITION, Indoor / Outdoor LED Luminaire 2014

Ο κ. Αστέρης Αστερίου  - Μηχανικός Πωλήσεων του Υποκ/ματος Αθηνών – Κυκλάδων – Δωδεκανήσου στο πάνελ της εκδήλωσης
 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στήριξε τον διαγωνισμό για τον σχεδιασμό φωτιστικού
εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου με την χρήση λαμπτήρα τεχνολογίας SSL (Solid State Lighting LED), που διοργάνωσε η εταιρεία T-PRESS σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Φατσέα, δρ. αρχιτέκτονα μηχανικό του αρχιτεκτονικού γραφείου Crisis Architectural Design. Πιο συγκεκριμένα, οι βραβευμένες προτάσεις του διαγωνισμού ιδεών  παρουσιάστηκαν στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2014, στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας» του Εθνικού  Ιδρύματος Ερευνών (Ε.Ι.Ε.).

Ο κ. Τάσος Δημακόπουλος –Μηχανικός Πωλήσεων του Υποκ/ματος Αθηνών και ο κ. Αστέρης Αστερίου  - Μηχανικός Πωλήσεων του Υποκ/ματος Αθηνών – Κυκλάδων – Δωδεκανήσου στο stand της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στο κύριο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε με τον κ. Αστέρη Αστερίου – Μηχανικό Πωλήσεων του Υποκαταστήματος Αθηνών – Κυκλάδων – Δωδεκανήσου, ο οποίος παρουσίασε την εταιρεία και την πορεία της.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 και είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία με 160 εργαζομένους, από τους οποίους το 10% απασχολείται στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D). Η εταιρεία παράγει καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα προϊόντα της εξάγονται σε 72 χώρες, ενώ το 70% του κύκλου εργασιών της βασίζεται στις εξαγωγές. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στο τρίπτυχο: «καινοτομία – εξωστρέφεια – τεχνολογία αιχμής».