Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Θερμαϊκός Κορινού-Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 0-3 HD 20η Α' ΕΠΣ Πιερίας 21-1-2015 Απόδραση επί 3 Λεπτοκαρυάς

Του Κολίτση Νίκου
Απέδρασε με το διπλό από τον Κορινό ο  Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, με το επιβλητικό 3-0, απέναντι στον τοπικό Θερμαϊκό και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, με απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες
του, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Σ' ένα γήπεδο που έβρεχε κατά διαστήματα και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με τη Λεπτοκαρυά να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, με επιθετικές πρωτοβουλίες, τη στιγμή που ο Κορινός έδινε μεγαλύτερη έμφαση στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Τις ομάδες χώρισε το «γκολ της χρονιάς» του Κουμορτζή Μανώλη, εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση, μετά από υποδειγματική προσποίηση, γκολ που σπάνια μπαίνει ακόμα και σε γήπεδα επαγγελματικών κατηγοριών και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, ο Κορινός προσπάθησε να ανατρέψει το σε βάρος του αποτέλεσμα, χωρίς να είναι ουσιαστικός στις λίγες τελικές που είχε, με φυσική συνέπεια η ομάδα της Λεπτοκαρυάς να βρει κενούς χώρους και με ποδοσφαιριστές με φυσική κατάσταση και ποιότητα, να δημιουργήσει ευκαιρίες, με ισόρροπη ανάπτυξη από τα άκρα και πλουραλισμό και να σημειώσει ακόμα δύο τέρματα, με τον πρώην παίκτη του Θερμαϊκού Ταρασιάδη, που δεν το πανηγύρισε και με τον Χούτα που μπήκε ως αλλαγή και είχε και μακρινό σουτ στο δοκάρι.
Man of the match: Αναμφισβήτητα ο Κουμορτζής Μ. για το «γκολ της χρονιάς» αλλά και για τη συνολική του απόδοση, τη συμμετοχικότητά του, τις εκτελέσεις στημένων και την κίνηση στο χώρο, κερδίζει επάξια τον τίτλο, με τους περισσότερους, αν όχι όλους, συμπαίκτες του να κινούνται πολύ πάνω από το μέσο όρο. Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στους rookies του αγώνα, Κουντουργιώτη Α. και Αρζάνα Ι. (μπήκε ως αλλαγή) που πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και έδωσαν έμπρακτες υποσχέσεις για το μέλλον.
Ηighlights: Μακράν όλων το «γκολ της χρονιάς» του Κουμορτζή Μ. που αξίζει όλοι να δείτε, η σχεδόν μαγική ενέργεια με διπλή ντρίπλα, προσποίηση και εκπληκτικό δρασκελισμό του Αρζάνα Ι. , στο 3ο γκολ της ομάδας του, η επίμαχη φάση για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Κορινού στο 0-1 στο δεύτερο ημίχρονο
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.