Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 79-51

Για την 16η αγωνιστική του α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός κέρδισε μέσα στο Αιγίνιο τον Α.Σ Σκυδραικό με σκορ 79-51.
 Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του. Ο προπονητής του Αιγινιακού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές.
 Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Το σημαντικό είναι πως για ένα ακόμη παιχνίδι δείξαμε προσήλωση στην άμυνα και δεν δώσαμε εύκολα σουτ στον αντίπαλο. Πιέσαμε την κυκλοφορία της μπάλας και γενικά η άμυνα μας ήταν αρκετά επιθετική, πράγμα που θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Κλέψαμε αρκετές μπάλες βάζοντας εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Για ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, κάτι που δείχνει και την ομαδικότητα μας σαν ομάδα. Το ευχάριστο είναι η καλή εμφάνιση των νεαρών αθλητών, το οποίο είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον. Από αύριο κιόλας θα πρέπει να αφήσουμε το σημερινό παιχνίδι πίσω μας και να επικεντρωθούμε στο επόμενο που είναι με τον Ζαφειράκη στην Νάουσα>>.

Δεκάλεπτα : 16-11, 42-32, 64-44, 79-51.

Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 14(1), Βαφόπουλος 16, Βουλτσίδης Κ. 11(1), Κατσιάνος 14(2), Μελίδης 6, Μωυσίδης 8, Ντινόπουλος 10(1), Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας.
Α.Σ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός) : Δερμιτζάκης 3(1), Δημπάρης 6, Λόγγος 3, Λυκόπουλος, Μουμτζίνης, Ντουλαβέρης 2, Ουγγρίνης 15, Παπαδόπουλος 16 (1), Φέσιος 6, Χομένικο.