Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Συνάντηση δημάρχου με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Στις 16 Φεβρουαρίου και ώρα 10 π.μ. στο γραφείο του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – σύσκεψη με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,
τον Ζήση Ζάννα, τον Χαρίλαο Τζαμακλή και την Μπέτυ Σκούφα, για θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.
 Στη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν το πρόβλημα της ύδρευσης και άρδευσης, ζητήματα παιδείας, υγείας και πολιτισμού και, τέλος, το οξύ πρόβλημα των διοδίων. 
 ανταλλαγή απόψεων ήταν γόνιμη και εποικοδομητική, αφού έγινε καταρχήν μια τεκμηριωμένη παρουσίαση, καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων, ενώ από την πλευρά των βουλευτών υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει προσπάθεια να προωθηθούν και να αντιμετωπιστούν με βάση τις προτεραιότητες και τις οικονομικές δυνατότητες. 
Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή του και ευχήθηκε στη νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία στο έργο της. Σημείωσε πως είναι σήμερα όσο ποτέ άλλοτε αναπτερωμένες οι προσδοκίες του κόσμου να γίνουν πράξη οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και τομές με προοδευτικό πρόσημο, όπως άλλωστε έχουν εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις.  
Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ουσιώδης θεσμός της δημοκρατικής οργάνωσης και λειτουργίας, με την απαραίτητη θεσμική και οικονομική αυτοδυναμία, θα αποτελέσει τον ισχυρό αναπτυξιακό πόλο για την ανάταξη και ευημερία του τόπου μας.