Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 συνήλθε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων του Τελικού
Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πιερίας 2015, ΔΙΑΓΟΡΑ Σεβαστής και ΠΥΔΝΑ Κίτρους και ύστερα από εισήγηση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη και της επιτροπής πρωταθλήματος αποφάσισαν και συναποδέχθηκαν τα παρακάτω.
·         Ο Τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας 2015 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου «Ι. Παραλυκίδης» στις 11-03-2015, όπως αρχικά είχε ορισθεί στην προκήρυξη του Κυπέλλου.
·         Όλα τα έσοδα του Τελικού θα διατεθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή ΔΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Η τιμή εισιτηρίου είναι πέντε ευρώ (5,00 €).
·         Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούνε από χορηγίες ή την Ε.Π.Σ. Πιερίας. Οι διαιτητές του αγώνα δεν θα εισπράξουνε την αποζημίωση του εξοδολογίου.
·         Η ιατρική κάλυψη θα γίνει δωρεάν από την ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.
·         Θα απονεμηθεί στην Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ τιμητική διάκριση στη μνήμη του παράγοντα ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗ.
·         Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή ΔΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
·         Οι δημοσιογράφοι του αγώνα θα αναδείξουνε τον MVP του Τελικού, στον οποίο θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα με τίτλο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΛΛΑΣ.
·         Η τηλεοπτική κάλυψη του Τελικού είναι ελεύθερη ύστερα όμως από σχετικό αίτημα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας
·         Θα δοθεί συνέντευξη τύπου των προπονητών και αρχηγών των δύο ομάδων του Τελικού το Σάββατο 7-3-2015 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
·         Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο παιχνίδι κυριαρχίας αλλά κοινωνικό φαινόμενο με αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
·         Προσκαλούμε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία μέλη μας και το φίλαθλο κοινό της Πιερίας να παρακολουθήσει τον Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Πιερίας 2015. Εισιτήρια του Τελικού θα διατεθούν αρκετές ημέρες πριν τον αγώνα, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά στον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης.

           
           
Για την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου
Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Δασιόπουλος