Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ψηφιακή Αλληλεγγύη: Εκτυπώστε το κουπόνι για δωρεάν laptop από το κοινωνικό Μέρισμα

Από 4/2 έχουν αναρτηθεί τα κουπόνια για τους 290.000 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικο Μέρισμα σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε από το ΤΕΕ που υλοποιεί το
πρόγραμμα Ψηφιακή Αλληλεγγύη για δωρεάν laptop ή tablet και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για 12 μήνες.
Οι δικαιούχοι της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης όπου έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα από 04/02/2015 έως 30/06/2015 μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν λαπτοπ ή tablet αλλά και ίντερνετ, για 12 μήνες.
Το πρόγραμμα, καθώς αφορά δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, αφορά κατοίκους των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας‐Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.
Σκοπός της δράσης είναι η πρόσβαση των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα σε τεχνολογίες ΤΠΕ, η μείωση του ψηφιακού χάσματος μέσω της πρόσβασης των πολιτών στο διαδίκτυο, η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των προσφερόμενων ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου από πολίτες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, μέσω τεχνικής υποστήριξης / συμβουλευτικής ενημέρωσης στο χώρο τους.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης και με χρήση των διαπιστευτηρίων (username/password) του πληροφοριακού συστήματος «TAXISNET» της ΓΓΠΣ να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της Δράσης. Θα μπορεί να τυπώνει τον μοναδικό κωδικό της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης που του αντιστοιχεί ή να τον λάβει στο e‐mail του ή στο κινητό του.
Ο ωφελούμενος μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης, να αναζητήσει Παρόχους/Προμηθευτές που βρίσκονται στην περιοχή επιλογής του και να εντοπίζει τις Προσφορές που τον ενδιαφέρουν, με αποκλειστικό κριτήριο τις ανάγκες ή/και τις δυνατότητές του, σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια.
Οι ωφελούμενοι, αφού επιλέξουν τον Πάροχο/Προμηθευτή που επιθυμούν, επισκέπτονται  το κατάστημα, εντός της περιόδου ισχύος της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης, και με τον συγκεκριμένο και μοναδικό κωδικό της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης, επιλέγουν τις παροχές της δράσης
Οι παροχές της δράσης υπό τη μορφή συγκεκριμένων προσφορών από τους αντίστοιχους Παρόχους/Προμηθευτές θα είναι διαθέσιμες επίσης στο ευρύ κοινό προς ενημέρωση και επιλογή τους μετά την επίσκεψη του Ωφελούμενου στο κατάστημα
Οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ