Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

LIVE θα μεταδοθεί αύριο η ομιλία του κ. Ηλία Ελευθεροχωρινού, Καθηγητή της Σχολής Γεωπονίας από τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ

Παρακολουθείστε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ μέσω διαδικτύου, την ομιλία του κ. Ηλία Ελευθεροχωρινού, Καθηγητή της Σχολής Γεωπονίας και Δ/ντή του Εργαστηρίου Γεωργίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα:


«Ποιο είναι το μέλλον της Ελληνικής Γεωργίας μέσα  από την Κοινή Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική;»



Δικό μας σχόλιο
Αύριο θα γίνει η πρώτη μας απόπειρα για live μετάδοση, από το ιστορικό Α Δημοτικό σχολείο Κολινδρού. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Αν τυχόν κάτι πάει στραβά να μας ενημερώσετε για να το βελτιώσουμε την επόμενη φορά.
Θα ανεβάσουμε εγκαίρως την ανάρτηση για να μπορείτε να βλέπετε σε απευθείας  μετάδοση την ομιλία από τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ.



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

            Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση  -ομιλία που
συνδιοργανώνεται με την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού,
 με ομιλητή τον: κ.  Ηλία  ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΝΟ, Καθηγητή της ΣχολήςΓεωπονίας και Δ/ντή του Εργαστηρίου Γεωργίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και θέμα: «Ποιο είναι το μέλλον της Ελληνικής Γεωργίας μέσα  από την  Κοινή  Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική;»
                                                                 
                                                                           Ο  Δ ή μ α ρ χ ο ς

                                                                        Ευάγγελος Λαγδάρης