Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Χορός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού το μεσημέρι τις 25ης Μαρτίου στην ταβέρνα ΣΤΑΒΑΡΑΣ

Τον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού το μεσημέρι τις 25ης Μαρτίου 2015 στην
ταβέρνα «ΣΤΑΒΑΡΑΣ» στον Κολινδρό.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση επιδιώκει να συγκεντρώσει τη στήριξη όλων των γονέων του Κολινδρού και των κατοίκων της περιοχής γενικότερα.
Το πρόγραμμα πλαισιώνουν οι εξής καλλιτέχνες
  • Βαγγέλης Μπουσμαλής / πλήκτρα
  • Δημήτρης Δριστάς / κιθάρα, τραγούδι
  • Και η Μαρίκα Φωτοπούλου / τραγούδι
Η διοργάνωση περιλαμβάνει πλούσ
ια λαχειοφόρο με εντυπωσιακά δώρα, μεταξύ των οποίων παιδικό ποδήλατο, συσκευή τηλεφώνου smartphone με οθόνη αφής 4” λειτουργικό android – GPS, παιδική κατασκήνωση, συνδρομή για 1 χρόνο χορού, φωτιστικό ασφαλείας και 3 κατσίκια.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, διατυπώνει στο σημείο αυτό θερμές ευχαριστίες στους δωροθέτες μεταξύ αυτών KALIVAS CAMP, OLYMPIA ELECTRONICS, ΕΡΜΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΪΛΟΥ, ΤΑΧΤΑΡΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΟΥΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΝΑΚΟΥΔΑ, PIZZA FAMILY και πολιτιστικό σύλλογο Νικόλαο Λούση για τη στήριξη του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού δραστηριοποιείται από το 1982.
Η τιμή εισόδου στο χορό είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού – νηστίσιμα πιάτα , άφθονο ποτό (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά), ενώ για όλα τα παιδιά του δημοτικού η τιμή εισόδου με παιδικό μενού είναι 8 ευρώ.
Για κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του συλλόγου μας κ. Βασίλη Τσαρτσαρή (τηλ. 6985 074960) ή με τον υπεύθυνο της ταβέρνας κ. Σωτήρη Κομπατσιάρη (τηλ 23530 31753)
 Με εκτίμηση
το Δ.Σ.