Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός Βόλου-Αιγινιακός 2-0

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 2-0 τον Αιγινιακό και παρέμεινε στην τρίτη θέση του Βορείου ομίλου, της FootballLeague. 

Η νίκη των ερυθρόλευκων δίκαιη. Από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άφησαν τον Αιγινιακό, να φανεί απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα   
 Ο Ολυμπιακός κράτησε για 50 συνεχόμενο παιχνίδι την εστία του ανέπαφη, ενώ πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα για να συμμετάσχει στα playoffs.
Ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ στο 35' ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τόλιου, ο οποίος μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του, με τον Ολυμπιακό να γράφει το 1-0. Στο 84 ο Μπαλντοβαλίεφ, πάσαρε στον  Μπιτάνγκ με πλασέ έκανε το 2-0.
Οι συνθέσεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρόκας (55' Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος (75' Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Μπαλντοβαλίεφ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ντο Σάντος, Πέντα, Ντιντάκ, Μπερτέν, Ρίκα, Γουέλκαμ (62' Αντρέ), Καζάκης (75' Κυνηγόπουλος)

Ελευθερόπουλος: «Γίνεται ένα μικρό θαύμα» | onsports.gr
Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί του Αιγινιακού παρουσιάστηκε μετά το ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου
Ως ένα θαύμα χαρακτήρισε τόσο τη δουλειά που γίνεται τους τελευταίους μήνες στον Ολυμπιακό Βόλου όσο και την πορεία της ομάδας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός των Θεσσαλών επεσήμανε πως η εικόνα των παικτών του τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια, ενώ υπογράμμισε πως έχει άριστη συνεργασία με την διοίκηση.
«Αντιμετωπίσαμε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που παίζουν πραγματικά ποδόσφαιρο και βάζει την μπάλα στον άξονα περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει. Κι αυτό είναι έργο του προπονητή της, που δίνει το ζωντανό παράδειγμα, πως η εξέλιξη δεν έχει σχέση με την ηλικία, σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Θεωρώ μία από τις μοντέρνες ομάδες της Football League. Όσον αφορά την ομάδα μου συνεχίζει την ανοδική πορεία και προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό που γίνεται τους δυόμιση περίπου μήνες είναι ένα μικρό θαύμα που γίνεται μέσα από πολύ σκληρή δουλειά. Ξεκινήσαμε με ένα παιχνίδι Κυπέλλου στο Αγρίνιο το κερδίσαμε, είχαμε άλλες δύο νίκες, δύο ήττες, μία ισοπαλία και συνεχόμενες πάρα πολλές νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Άρα αυτά τα παιδιά, μόνο και μόνο με την προσπάθεια που κάνουν αξίζουν περισσότερο κόσμο δίπλα τους να τους επιβραβεύσει. Το σημερινό παιχνίδι ξέραμε ότι ήταν από τα πιο δύσκολα και κομβικό για τη συνέχεια, λόγω του αντιπάλου και της βαθμολογίας. Ξέρουμε το πρόγραμμα που έχει η Λάρισα, υπάρχει η Λαμία και η Ζάκυνθος. Όλες αυτές οι ομάδες κυνηγάμε δύο θέσεις. Ο αγώνας συνεχίζεται και είμαι περήφανος για όλη την προσπάθεια που γίνεται. Κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση θα βάζουμε και ένα λιθαράκι» τόνισε αρχικά μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αιγινιακού στο ΕΑΚ.
Σχετικά με την «μάχη» για την δεύτερη θέση, σημείωσε: «Καταρχήν να δούμε τι θα γίνει με τη Λαμία και τη Λάρισα. Εκκρεμεί η ένσταση της Καρδίτσας για το παιχνίδι με τη Λαμία, υπάρχει για τη Λάρισα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που διεκόπη και βλέπουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πως σε όποιο παιχνίδι έχει γίνει διακοπή αγώνα, έχουν αφαιρεθεί βαθμοί. Είτε αυτό που έγινε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λιγκ, είτε αυτό που ενδέχεται να γίνει με την ΑΕΚ μετά τη διακοπή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Εμείς το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα έρθει στο Βόλο ο Φωκικός χωρίς άγχος, κάποιοι παίκτες θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν για να τους δουν κάποιες ομάδες και μόλις τελειώσει αυτό το παιχνίδι θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών. Αλλά αυτό που μου ανοίγει την όρεξη είναι η προσπάθεια κάθε μέρα των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση. Η εικόνα των παιδιών με κάνει αισιόδοξο. Σε επτά παιχνίδια η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».
Ερωτηθείς για το αν εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης και είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος. Ο κόσμος μου δείχνει αγάπη στην πόλη, απλά η αλήθεια είναι πως με τέτοια αποτελέσματα και τέτοια πορεία είναι εύκολο να εισπράξεις αγάπη. Θέλουμε όλους δίπλα μας και στα δύσκολα».