Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ως 2η η Νίκη Αιγινίου, πάει στη Α φάση μπαράζ ανόδου για την Α1

Η Νίκη έστειλε τον ΣΠΑ Καρδίτσας μια ανάσα από B Εθνική
Πριν από 2-3 χρόνια ζούσαν το μεγάλο όνειρο της Volleyleague, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν για
άλλη μια φορά. Η Νίκη Αιγινίου νίκησε εύκολα τον ΣΠΑ Καρδίτσας 3-0 σετ και τυπικά χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να μπει στην Α΄φάση των μπαράζ ανόδου, ενώ ο ΣΠΑ επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα για δεύτερη φορά την τελευταία δεκαετία. Βεβαίως έχει ακομα μαθηματικές ελπίδες, αλλά θα πρέπει να σημειώσει δύο νίκες με Μακεδονικό (εντός) και Κομοτηνή (εκτός)
Ο ΣΠΑΚ έπαιξε για πρώτη φορά στην Α2 τη σεζον 2005-06 που πήρε την 8η θέση και τη σεζόν 2006-07 υποβιβάστηκε. Μετά από δύο χρόνια στα τοπικά επέστρεψε στην Α2 τη σεζόν 2009-10, ενώ το καλύτερο πλασάρισμα ήταν τη σεζόν 2013-14 που τερμάτισε στη 2η θέση του Β΄ομίλου και έπαιξε και στην Α΄φάση των μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη δύο στροφές πριν από το τέλος έπιασε τους 49 βαθμούς και το μυαλό της είναι στην Α΄φάση των μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει την δεύτερη ομάδα του Α΄ομίλου και την δεύτερη ομάδα του Β΄ομίλου. Η νικήτρια θα περάσει στη Β΄φάση των μπαράζ και θα παίξει με τις τρεις πρώτες των τριων ομίλων για τις δύο θέσεις στην Volleyleague. Η διοίκηση της Νίκης Αιγινίου μετά τον αγώνα παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας στην ψαροταβέρνα «Ο Στέλιος».

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-19, 25-21)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Παράσογλου Π., Λαμπρινός, Γκορίδης, Γεωργόπουλος Β., Γεωργόπουλος Α., Παπάζογλου, (λ), Βουλκίδης, Παπαλεξίου Κιοσσές, Κοπατσιάρης, Ιωαννίδης.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλεξίου): Καραθάνος, Αλεξίου Φ., Αλεξίου Σ., Μοϊάνος, Βασιλάκος, Μαλλιώρας, Παπαγεωργίου, Αθανασόπουλος (λ).

http://www.volleynews.gr