Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Επιστροφή στη βάση και την καθημερινότητά μας, ύστερα από 6 μέρες σε νοσοκομείο

Σήμερα τελείωσε η περιπέτεια υγείας μέλους της οικογενείας μας, που μας κράτησε μακριά και αρκετά πίσω από τη καθημερινή μας ενασχόληση με τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ.

Θα θέλαμε από αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διεύθυνση και όλο το προσωπικό της παιδοχειρουργικής κλινικής του κεντρικού νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς Θεσσαλονίκης για την άψογη νοσηλεία που μας παρείχαν όλες αυτές τις μέρες της παραμονής μας στο νοσοκομείο.
Διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι ένα μέρος του δημόσιου τομέα εργασίας, λειτουργεί άψογα, με ευγένεια, με αυταπάρνηση και απόλυτη προσήλωση στις δύσκολες και ειδικές συνθήκες εργασίας του, κάνοντας ένα παλιό στην όψη κτίριο να είναι απολύτως ανθρώπινο και να φαντάζει εκ των έσω ως η καλύτερη ιδιωτική κλινική της Ελλάδος.
Να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους για την ηθική συμπαράσταση στη περιπέτειά μας αλλά και όσους βοήθησαν έγκαιρα και εμπράκτως ώστε να βγουν κάποια σημαντικά άρθρα. Απλώς δεν μπόρεσαν να βγουν όλα λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Από αυτή τη στιγμή και πάλι κοντά σας με ενημέρωση, προσήλωση, πολλά θέματα, σχόλια, αλλά πάνω από όλα με την ευχή μας, ώστε να είστε πάντα καλά και πάνω από όλα υγιείς.