Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η ΑΕΛΙΑ ήρθε στη Βέροια και έφερε της ελπίδα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2015 είχε κάτι διαφορετικό. Μια εκδήλωση με πρωτοβουλία της κυρίας Λίνας Τουπεκτσή προσέγγισε το θέμα του Καρκίνου του
Μαστού περνώντας ένα μήνυμα Ελπίδας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις γυναίκες της Βέροιας.
Στόχος της ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση & Αποκατάσταση)  είναι η συμβολή στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και η βοήθεια στους νοσούντες στη ζωή μετά τη νόσο. Ο Σύλλογος αποτελείται από εθελοντές και επιστημονικό προσωπικό  που δίνουν τα μέγιστα στον αγώνα της ενημέρωσης για την πρόσληψη και την αντιμετώπιση της νόσου στοχεύοντας στην αποτελεσματικότητα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης για το σκοπό αυτό.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν η διοργανώτρια κυρία Λίνα Τουπεκτσή, η αντιπρόεδρος της Α.Ε.Λ.Ι.Α, Καίτη Κυρκοπούλου και ενημερωτικές ομιλίες πραγματοποίησαν η διατροφολόγος, Στελλίνα Βασιλειάδη και η ειδική στη yoga, Αλεξάνδρα Ρουσοπούλου. Καθηλωτική ήταν η στιγμή της εξιστόρησης της προσωπικής της ιστορίας κατά της νόσου της κυρίας Ροδούλας Τσαλουχίδου όπου πέρασε το μήνυμα της Ελπίδας για ίαση και της αποτελεσματικότητας που έχει η πρόληψη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουτζόγλου, η Σοφία Ελευθεριάδου Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας η οποία κάλυψε αφιλοκερδώς και το φωτογραφικό μέρος της εκδήλωσης,  η πρόεδρος Καρκινοπαθών Ημαθίας, Μαρίνα Ψωμιάδου, η αντιπρόεδρος του "Έρασμου" Νόπη Σκεντερίδου και τα μέλη του ΔΣ, η Βίκη Παπατζίκου μέλος του ΔΣ της "πρωτοβουλίας για το παιδί", η Πόπη Μαρτάκη διευθύντρια του www.Οrathessaloniki.gr & Ora Eρατεινή Ημαθία και o Δημήτρης Καρολίδης ιδιοκτήτης του www.Verianet.gr που κάλυψε αφιλοκερδώς δημοσιογραφικά και με video την εκδήλωση.  


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

laikoyra.gr