Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Αιτία ο βαρύς  αγωνιστικός χώρος του Αιγινίου
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ


   Οι τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Πιερία επηρέασαν και τον τελικό του κυπέλλου. Ο προγραμματισμένος τελικός κυπέλλου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ που επρόκειτο να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο του           Αιγινίου «Ι. Παραλυκίδης» την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις τρεις μετά το μεσημέρι, μεταφέρεται στην Κατερίνη.
   Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π. μετά τον κυριακάτικο αγώνα Αιγινιακού-Πιερικού, κρίνοντας ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αιγινίου ο οποίος και μετά τη διεξαγωγή του Πιερικού ντέρμπι επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο.
   Τα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π. επιθεωρώντας το γήπεδο και με τη σύμφωνη γνώμη των δύο φιναλίστ του τελικού τον Διαγόρα Σεβαστής και την Πύδνα Κίτρους, αποφάσισαν να μεταφέρουν την έδρα τέλεσης του αγώνα.
   Το Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης θα φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου την ίδια προγραμματισμένη ημέρα, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 με νέα ώρα έναρξης στις 4:00 μ.μ. χωρίς καμία άλλη αλλαγή στο τελετουργικό μέρος.
   Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της ένωσης Ηρακλής Δασιόπουλος  καθώς και τα μέλη ζητούν την κατανόηση των φιλάθλων της Βόρειας Πιερίας για την μεταφορά του τελικού. Λόγοι ανώτερης βίας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, Δεσμεύονται να διοργανώσουν μία ανάλογου επιπέδου αθλητική εκδήλωση,  αποζημιώνοντας τους με τον καλύτερο τρόπο την μεταφορά του φετινού τελικού.
    Πλέον από το πρωί της Δευτέρας 9 Μαρτίου 2015 οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ.Π για την άρτια από κάθε πλευρά τέλεση του τελικού, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης, έτσι ώστε να απολαύσουν οι φίλαθλοι έναν άριστο τελικό. Γιατί ο αγώνας αυτός είναι η γιορτή του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Για την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου
Ο Πρόεδρος

Ηρακλής Δασιόπουλος