Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο Πολιτιστικός σύλλογος "ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ" δίπλα στα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Στις 24 Μαρτίου, ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» δέχθηκε μια ομάδα από μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ". Λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα με το οποίο μας γνωστοποιήθηκε
ότι μέλη του Συλλόγου θα μαζέψουν τρόφιμα για τις συνεχείς ανάγκες  τις τράπεζας τροφίμων του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» μέσω της οποίας υποστηρίζονται 73 μητέρες με τα 147 παιδιά τους.  Η υπόσχεση έγινε πράξη, και έτσι μέλη του συλλόγου «ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ» έφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας ενισχύοντας την τράπεζα τροφίμων του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Ο Πρόεδρος  κ. Αναστασίου Χαράλαμπος και το Δ.Σ του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά που είναι σε «ανάγκη ή σε κίνδυνο» και εύχεται σε όλα τα μέλη του Συλλόγου "ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ" καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.
Προσεχώς... Rock κονσέρτο για την ενίσχυση του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»


Την Παρασκευή 27 του Μάρτη στο BOSS (Παρθενίου Βαρδάκα & Γ. Ολυμπίου ) θα δώσουμε όλοι το παρών σε μια συναυλία αφιερωμένη στo Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Τραγουδάμε για την ΑΓΑΠΗ στα ΠΑΙΔΙΑ . Την προσπάθεια μας αυτή στηρίζουν τα συγκροτήματα: Anasa και Sugar Bite
Μέρος των εσόδων  από τη συναυλία θα αξιοποιηθούν για κάλυψη των εξόδων λειτουργίας του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
επειδή όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή και την αγάπη...
Θα είμαστε εκεί!  Σας περιμένουμε!
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισόδου: 2€


******************************************************************************
Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη. Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν απο το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .

ΓΙα περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005