Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τεράστια επιτυχία για τη σταχτοπούτα Νίκη Αιγινίου που πήρε την τρίτη θέση στο Πανελήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Η Νίκη Αιγινίου πήρε την τρίτη θέση στο Πανελήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Στράντζαλης εκτιμά ότι αυτή η επιτυχία θα δώσει ώθηση
στον σύλλογο.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την 3η θέση γιατί κάποια νεαρά παιδιά πήραν ευθύνες και ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα, έχοντας ξεπεράσει το άγχος της πρώτης ημέρας κι αυτή η επιτυχία θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον σύλλογο, στους παράγοντες και στον κόσμο του Αιγινίου για να στηρίξουν την ομάδα βόλε»



Ο προπονητής της ΕΑΠ, Σταύρος Γεράνιος  ήθελε κάτι καλύτερο από την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

 «Σήμερα ήμασταν καλοί, ήμασταν ανταγωνιστικοί, όμως χάσαμε το β’ σετ στο οποίο ήμασταν συνέχεια μπροστά κι άλλαξαν οι ισορροπίες. Κι ενώ μειώσαμε αντί στο δ’ σετ να μπούμε πιο δυνατά βρεθήκαμε να κυνηγάμε μια μεγάλη διαφορά κι έτσι ήρθε η ήττα. Συγχαρητήρια στη Νίκη για την 3η θέση. Εμείς Θα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Χάλκινο για την .... σταχτοπούτα Νίκη Αιγινίου


Στην πρώτη της εμπειρία σε επίπεδο Final 4 η Νίκη Αιγινίου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, επικρατώντας με 3-1 της ΕΑΠ στο Καρπενήσι

Στο πρώτο σετ η Νίκη κατάφερε μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (6-8) να στείλει τη διαφορά στο +6 (6-12) καθώς η ΕΑΠ δεν μπορούσε να πάρει εύκολα την αλλαγή κι αυτή η διαφορά έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο σετ είχαμε συνεχόμενες ανατροπές με τους Αχαιούς να έχουν το προβάδισμα μέχρι τον 12ο πόντο, αλλά εκεί ένα νέο σερί από την ομάδα της Πιερίας έφερε το σκορ στο 12-16. Η ΕΑΠ δεν παράτησε το σετ κι αφού ισοφάρισε 17-17, προηγήθηκε με 21-18, όμως δύο πόντοι του Βουλκίδη και δύο λάθη της ΕΑΠ διαμόρφωσαν το 21-22 και στο 24-25 νέα επίθεση από τον εξαιρετικό Βουλκίδη έδωσε το σετ στο Αιγίνιο.

Η ΕΑΠ επέτρεψε στο παιχνίδι στο τρίτο σετ όπου εκμεταλλευόμενη τα πολλά χαμένα σερβίς των αντιπάλων της, κατάφερε μετά το 10-9 να πάρει μια διαφορά πέντε πόντων την οποία κράτησε ως το τέλος.

Η ομάδα της Πιερίας όμως μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι στο δ’ σετ, προηγήθηκε με το καλημέρα 1-4, 3-9, 6-12 και παρόλο που το 17-23 έγινε 20-23 πήρε το σετ και την 3η θέση στο τουρνουά.

Τα σετ: 1-3 (19-25, 24-26, 25-19, 20-25)

ΕΑΠ (Γεράνιος): Γεωργιόπουλος, Κάββουρας, Δρακόπουλος, Τσαρκατόγλου, Κανελλόπουλος, Γιαννούτσος Καραγέωργος –λ / Ασημακόπουλος –λ, Μακρυγιάννης, Καραμπελέσης, Δρίβας, Λάτσης,
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Παπάζογλου, Κιοσές Αλ., Ιωαννίδης Γ., Παπαλεξίου, Βουλκίδης, Κουτσιόλας, Ματσκίδης –λ / Βλασιάδης –λ, Ιωαννίδης Α., Κουπατσιάρης, Κουτσιόλας