Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Ξεκίνησε  ακόμα  ένα νέο τμήμα  του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κατερίνης το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ιδρύματος
Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το νέο τμήμα λαμβάνει χώρα στην Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας με θέμα: «Αξιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.»


Όπως επισημαίνει στη δήλωσή της η αρμόδια εντεταλμένη σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου- Μελετλίδου: «Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η επιλογή της θεματικής ενότητας “Αξιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς” που επέλεξε η τοπική κοινότητα Νεοκαισάρειας και αξίζει τα  συγχαρητήριά μας. Η Πολιτιστική Κληρονομιά είναι μοναδική και αναντικατάστατη,  είναι το κληροδότημα από φυσικά αντικείμενα και από άυλα χαρακτηριστικά μιας ομάδας ή κοινωνίας, τα οποία έχουν κληροδοτηθεί από τις παλαιότερες γενιές και διατηρούνται στο παρόν ενώ παράλληλα παραχωρούνται στο μέλλον για να επωφεληθούν οι επόμενες γενιές. Αποτελεί χρέος όλων μας η διατήρηση και η διαφύλαξη της πολιτιστική κληρονομιά μας.»