Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης κοντά στη λίμνη των Ιωαννίνων

Το πτώμα του 20χρονου αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με τον υπεύθυνο ερευνών της οικογένειας Φ. Βρόσγο, ανασύρθηκε το πρωί
της Κυριακής σε προχωρημένη σήψη στη λίμνη Παμβώτιδα, ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά
Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που αγνοούνταν από τις 6 Φλεβάρη, όπως επιβεβαίωσε στο news247 ο Φώντας Βρόσγος, υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας. Το πτώμα, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε σε χωράφι 500μ. από τη λίμνη, στα 30 με 40 μέτρα από χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτή, στην περιοχή Κατσικά. Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα ορίζεται μεταξύ του γηπέδου Ανατολής και της περιοχής Κατσικά, όχι πολύ μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή.
Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε στις 7.40 το πρωί από ζευγάρι που κινούνταν στην περιοχή και είχε μείνει από βλάβη με το αυτοκίνητό στο σημείο. Το πτώμα, που φέρει τη μπλούζα που φορούσε ο 20χρονος όταν εξαφανίστηκε, εμφανίζεται να έχει πολλές ουλές στα χέρια, αλλά και τραύματα στους καρπούς. Δίπλα στο πτώμα εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.
Από την πρώτη στιγμή, όπως διαβάζουμε στο portal της πόλης των Ιωαννίνων epirusgate, οι συγγενείς  του αγνοούμενου εκτιμούσαν πως  πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκεται ήδη ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης και για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο θείος του 20χρονου αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Παράλληλα ειδικό κλιμάκιο από τη Θεσσαλονική βρίσκεται στο σημείο και μελετά κάθε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει ώστε να πέσει φως στις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό αυτό γεγονός.
Στο μεταξύ σε επικοινωνία του news247 με το γραφείο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου "το πτώμα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, καθότι βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Αναμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη". Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ