Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Μιχαλολιάκος: Το πολιτικό κενό και η Χρυσή Αυγή - Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη

Το πολιτικό κενό και η Χρυσή Αυγή - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
 Η διαγραφόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και το αδιέξοδο της Νέας Δημοκρατίας


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι διωκόμενη. Η ηγεσία της ευρίσκεται στην φυλακή και είναι αποκλεισμένη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του τόπου, τα οποία συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι της διαπλοκής και της διαφθοράς. Παρ’ όλα αυτά, όλοι φοβούνται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιτύχει γιατί αλλιώς έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που έγραψε σε άρθρο του ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Μαρτινίδης στην Καθημερινή της Κυριακής: “…Αλλά ο συμβιβασμός είχε φανεί ειδεχθής για μία ριζοσπαστική αριστερά. Θα έστελνε ψηφοφόρους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως υποστήριξαν κάποιοι. Το ότι θα στείλει πολύ περισσότερους πλέον, εάν αποτύχει σε όλα, είναι ο λόγος για τον οποίον του ευχόμαστε μακροημέρευση στην κυβέρνηση, έστω και εάν υιοθετήσει τους συμβιβασμούς των προηγουμένων”.

Φυσικά δεν είναι η μόνη δημόσια δήλωση επί του θέματος. Δηλώσεις είχαμε τόσο από Έλληνες, όσο και από διεθνείς αναλυτές για την ενδεχόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Της Χρυσής Αυγής που είναι φανερό ότι δεν “τέλειωσε” από την πολιτική σκευωρία και δίωξη της παρέας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ακόμη ασυλία έναντι της κοινής γνώμης, αλλά αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι ελπίδες για καταγγελία του μνημονίου και για βελτίωση της εθνικής οικονομίας θα διαψευστούν μέσα στους επόμενους μήνες. Επί πλέον το μνημόνιο θα συνεχιστεί όποια ονομασία κι αν του δώσουν. Το γεγονός αυτό θα σημάνει και την αρχή της πτώσεως του κυβερνητικού στρατοπέδου, το οποίο αναμένεται να έχει διαρροές τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά. Όλοι γνωρίζουμε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου 2015 τον ψήφισαν ακόμη και δεξιοί και ότι κυριάρχησε περισσότερο η ψήφος κατά του Σαμαρά, παρά η ψήφος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Τον ψήφισαν δυστυχώς ακόμη και πολίτες οι οποίοι στις Ευρωεκλογές είχαν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις εταιρείες πολιτικών ερευνών. Όλοι αυτοί δεν πρόκειται να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πρόκειται να πάνε και στην Ν.Δ.

Η Ν.Δ. ευρίσκεται σε μία πολύπλευρη κρίση. Δεν είναι μόνο το θέμα ηγεσίας, το οποίο έχει ήδη φανεί στον ορίζοντα. Είναι πάνω απ’ όλα ο δεδομένος πολιτικός εγκλωβισμός της Ν.Δ. στην πολιτική του μνημονίου, ο οποίος της αφαιρεί κάθε δικαίωμα να ασκήσει αντιπολίτευση ουσίας. Χωρίς αποδεκτή ηγεσία λοιπόν και χωρίς πολιτική πρόταση και πολιτική είναι δεδομένο ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να καταστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κόμμα εξουσίας. Εκτός εάν έχουμε μέσα στα πλαίσια των συνομιλιών με την τρόικα που έγινε “θεσμοί” μια οικουμενική κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή σαν τρίτο κόμμα αξιωματική αντιπολίτευση θα καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ό,τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι και να κάνει η Ν.Δ., μέσα στα πλαίσια αυτού του ανελέητου χρηματοπιστωτικού συστήματος και με αυτό το τερατώδες χρέος, λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας δεν πρόκειται να υπάρξει και η λύση είναι η ρήξη. Μία ρήξη η οποία μπορεί να οδηγήσει από μία αναγκαστική επίλυση του ελληνικού προβλήματος στα πλαίσια της Ευρωζώνης, ή μία απελευθέρωση της χώρας από την ξενοκίνητη οικονομική τυραννία. Αυτή είναι η επιλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και για αυτό φοβούνται την Χρυσή Αυγή ακόμη και μέσα από την φυλακή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ο αγώνας μας δεν τέλειωσε και η αθωότητά μας στην σχιζοφρενική αυτή κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως” είναι στην συνείδηση του λαού δεδομένη. Ό,τι και να κάνουν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Για αυτό και χρέος πέφτει βαρύ σε όσους έχουν την τιμή να είναι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες να συνεχίσουν τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία, για δικαίωση και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ



Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη

Οι καταγγελίες Μπαλτάκου και τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν τις παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη θα κατατεθούν πολύ σύντομα από την Χρυσή Αυγή στη Βουλή, ώστε η Αλήθεια να λάμψει και οι εγκληματίες να λογοδοτήσουν.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή