Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή της εταιρείας ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στην DETROP 2015


Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., με την εταιρική επωνυμία «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», συμμετείχε με επιτυχία για ακόμη μία χρονιά στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού DETROP 2015, που
πραγματοποιήθηκε από τις 26 Φεβρουαρίου 2015 έως την 1η Μαρτίου 2015,  υπό την αιγίδα της HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


     Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 2007 στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των ζυμαρικών, χρησιμοποιώντας Α’ ύλες ελληνικής προέλευσης, όπως γάλα, αλεύρι και αυγά. H DETROP για ακόμη μια φορά προσέλκυσε περισσότερους από 500 εκθέτες και έγινε το επίκεντρο της βιομηχανίας των τροφίμων και των ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Την έκθεση επισκέφτηκαν ενδεικτικά εμπορικοί επισκέπτες από τις ακόλουθες χώρες: Αίγυπτο, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Κύπρο, Λευκορωσία, Λίβανο, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβενία, Τουρκία, Τσεχία, Αυστρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βρετανία, Ολλανδία, Ιταλία κ.ά. 


Στα πλαίσια της οργανωτικής ευθύνης της ΔΕΘ – HELEXPO προγραμματίστηκαν επιχειρηματικά ραντεβού τα οποία θα δώσουν στους Έλληνες εκθέτες την δυνατότητα να κάνουν γνωστή την παραγωγή τους στο εξωτερικό και να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας σε σημαντικές διεθνείς αγορές. Ο κ. Νίκος Αρβανιτίδης – Ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» - πραγματοποίησε συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων με σκοπό την συνεργασία.


     Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της, εδραιώθηκε  στην ελληνική αγορά αλλά και εξάγει ήδη τα προϊόντα της, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές, γεγονός που της δίνει ώθηση και δύναμη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.