Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Factory Live Clubbing στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, στο club Factory, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση η πολύ αγαπημένα Μελίνα Ασλανίδου. 

Το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί βρίσκεται στην περιοχή του Ευόσμου και έχει φιλοξενήσει μεγάλα και σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Ο χώρος είναι άρτια διαμορφωμένος και το περιβάλλον είναι μεν φιλικό αλλά παράλληλα και πολύ εντυπωσιακό.
 Οι τιμές του club Factory είναι πολύ φιλικές καθώς στόχος του μαγαζιού είναι η διασκέδαση όσο το περισσότερο μεγαλύτερης μερίδας ανθρώπων. 



Factory Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπάει ιδιαίτερα την Θεσσαλονίκη αλλά και τους κατοίκους της. Έτσι, πήρε την απόφαση να βρεθεί και πάλι κοντά τους και να τους αφιερώσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.

Θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να ερμηνεύει το «Αχ κινδυνεύω», το «Δεν έχω διεύθυνση», το «Το λάθος» και άλλα πολλά. 

Η διασκέδαση και ο χορός θα είναι τα μόνα επακόλουθα της βραδιάς αυτής. Οι θαμώνες θα απολαύσουν το μουσικό πρόγραμμα και θα περάσουν ένα από τα ομορφότερα βράδια της ζωής τους. 

Η μέρα που θα εμφανιστεί στην σκηνή του club Factory η Μελίνα Ασλανίδου είναι την Κυριακή 5 Απριλίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να είστε όλοι στο νυχτερινό κέντρο στις 21:00. Η νύχτα αυτή θα πάρει φωτιά.



Factory Τιμές

Τιμή φιάλης : 120/μέχρι 5 άτομα
Τιμή ποτού : 12 ευρώ
Διεύθυνση : Καραολή και Δημητρίου 66, Εύοσμος
Τηλέφωνο :  694 827 2229