Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ασφαλτοστρώνονται 17 δρόμοι στην Δημοτική Ενότητα Παραλίας

  Άλλο ένα σημαντικό έργο οδοποιίας από τον Δήμο Κατερίνης
Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Δημοτική Ενότητα Παραλίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ» προϋπολογισμού 248.000€.  Οι παρεμβάσεις αφορούν 17 υφιστάμενες οδούς (ασφαλτοστρωμένες ή χαλικοστρωμένες) των οποίων η παρούσα κατάσταση απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν ήδη και έχουν ολοκληρωθεί στις εξής οδούς της Δημοτικής Κοινότητας Περίστασης:
·         Βελουχιώτη
·         Καραϊσκάκη
·         Παπαρηγοπούλου
·         Αντύπα
·         Παύλου Μελά
·         Παπαφλέσσα
·         Αθανασίου Διάκου
·         Κανάρη
Οι εργασίες θα συνεχιστούν στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας και στην Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας στην οποία ήδη έχει γίνει ασφαλτόστρωση πέριξ της πλατείας Μαργαρίτη.
Συνεργεία του αναδόχου του έργου, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ασφαλτοστρώνουν οδούς στην Περίσταση. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χρυσόστομος Κυραηλίδης επέβλεψε επί τόπου τις εργασίες και δήλωσε τα εξής: « Η ασφαλτόστρωση των συγκεκριμένων τμημάτων αποτελεί τμήμα μιας συνολικής παρέμβασης που πραγματοποιούμε σε όλη την Δημοτική Ενότητα Παραλίας. Προσπάθεια μας είναι να βελτιώνουμε τις υποδομές του Δήμου και να δημιουργούμε ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης.
Παρά την δραματική μείωση των πόρων της αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο Δήμος μας με συνετή διαχείριση και έχοντας θέσει σαφείς στόχους με έναν από τους βασικότερους την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας του δημότη, υλοποιεί κανονικά το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει εκπονήσει.  Μάλιστα, το επόμενο διάστημα με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών ξεκινούν και οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες».