Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η κατάταξη της αγωνιστικής ποδηλατικής ομάδας του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ στο 9ο SMF

 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΟΧΗΣ
Α.Μ.Ο.Ε. – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η κατάταξη της αγωνιστικής ποδηλατικής ομάδας του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ στο 9ο SMFΜΤΒ
κατηγορία MARATHON 60χλμ που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Σφενδάμη Πιερίας. Ο σύλλογος συμμετείχε με πλήρη αγωνιστική ομάδα, που από φέτος τρέχει επίσημα και σε αγώνες  της ομοσπονδίας ποδηλασίας.
Για μία ακόμη χρονιά πρώτος Πιεριέας αναδείχθηκε ο Ζαπουνίδης Λάζαρος, ενώ δεύτερος Κατερινιώτης ποδηλάτης ήταν ο Καπελάκης-Μαλιάρας Δημήτρης και ακολούθησαν ο Παπαδόπουλος Θεοχάρης, Θεοδώρου Βαγγέλης και ο Παπαδημητρίου Δημήτρης (σε  μια άτυχη στιγμή έσπασε το «νυχάκι» του σκελετού με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει) .Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα MARATHON MTB και οι θέσεις είναι ενδεικτικές (μόνο για την Πιερία) . 


Στην γενική κατάταξη και με συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και από την Ευρώπη και όλη την Ελλάδα οι αντίστοιχες θέσεις ήταν Ζαπουνιδης 58ος, Καπελάκης-Μαλιάρας 65ος,Παπαδόπουλος 83ος,Θεοδώρου 84ος  με 98 συμμετέχοντες. Κατά γενική ομολογία ο αγώνας ήταν από τους δυσκολότερους που έχουν γίνει, με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Στην ίδια διαδρομή έγινε και ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ αγώνας ELITE MAN UCI  με εκκίνηση μερικά λεπτά νωρίτερα!
Εντυπωσιακή και η συμμετοχή από μικρούς ποδηλάτες στην κατηγορία παίδων από την ερασιτεχνική ομάδα –EXTREMETEAM1- που υποστηρίζει την αγωνιστική ομάδα και ευελπιστούμε το 2016 να «δώσει» πολλούς νέους αθλητές στην επίσημη ομάδα.
Η οργάνωση ήταν για μία ακόμη φορά αρίστη από θέματα ασφάλειας ,με εκατοντάδες (ξεπέρασαν τους 100!) εθελοντές, μαζί με τους  διασώστες  του Ε.Ε.Σ. αλλά υπήρξαν κάποια παράπονα σχετικά με το κόστος συμμετοχής 20 με 25 ευρώ (εάν γραφόσουν τελευταία στιγμή), το υψηλό κόστος στα ξενοδοχεία της περιοχής και τα διόδια μαζί με τα καύσιμα.
Όπως και να έχει το θέμα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους δημιούργησαν, βοήθησαν ,υποστήριξαν και συμμετείχαν με κάθε τρόπο. Οι αθλητές του Α.Μ.Ο.Ε. ετοιμάζονται για το SMF 2016 (Θεού και καιρού επιτρέποντος) με στόχο την υπερδιπλάσια συμμετοχή !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ   “EXTREME”  ,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ  ΤΗΛ: 23510 73977 & 6992325747

 ΕΞΟΧΗ  ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Μ.Ο.Ε.    ΛΑΖΑΡΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ  ΤΗΛ: 6972607175


             Από το Δ.Σ.  Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ