Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΉ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΏΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!!

 Ποτέ δεν ήταν εξαιρετικά καλή η εξυπηρέτηση από τα ΕΛΤΑ στην Μεθώνη, Πιερίας, αλλά τουλάχιστον από το 1987 που ήρθα μέχρι και πριν λίγα χρόνια, γραφείο ΕΛΤΑ υπήρχε στο
χωριό !!! Πριν 28 χρόνια κάποια γράμματα χανόντουσαν ή έφταναν σε άλλον παραλήπτη. Με τα χρόνια βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, εμφανίστηκε πάλι το δαιμόνιο του χαμένου γράμματος και αρκετές φορές έφταναν οι λογαριασμοί σε άλλο νοικοκυριό !!

Τώρα πια έγινε ανυπόφορη η κατάσταση !!!

Ο ταχυδρόμος που περνούσε στο χωριό μας πήρε σύνταξη και πλέον η διανομή των γραμμάτων γίνεται με έναν σκανδαλώδης τρόπο !!!

Μοιράζουν γράμματα όποτε θέλουν, όποτε το θυμούνται, όποτε τους βολεύει και όπου τους ταιριάζει !!!

ΔΕΝ τους νοιάζει εάν είναι λογαριασμοί, εάν υπάρχει ημερομηνία λήξης, εάν είναι επείγον !!!

Έρχονται οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφώνου και τα λοιπά με ΜΕΡΕΣ καθυστέρησης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία στους κατοίκους, οι ποιοι αναγκάζονται να πάνε Κατερίνη για να πληρώσουν το ληξιπρόθεσμα ( χάσιμο χρόνο, περιττά έξοδα…)

Και τι γίνεται με τις επιστολές επισήμου χαρακτήρα που χάνονται ???

Λύσεις υπάρχουν ???

Η τοποθέτηση θυρίδων δεν θα λύσει το πρόβλημα εάν είναι να γίνει η διανομή μια φορά την εβδομάδα …( πάλι θα χαθούν ημερομηνίες λήξης )
Το να ανοίξει κάποιος γραφείο ΕΛΤΑ ( όπως υπάρχει στο Μακρύγιαλο ) είναι απίθανο, μια και ζητάνε εγγυητική 10.000 ευρώ και τα κέρδη είναι ελάχιστοι…
Μας μένει να προσλαμβάνουν ή να μας φέρουν έναν ταχυδρόμο που θα αναλαμβάνει την καθημερινή διανομή των γραμμάτων ( και προφανώς δεν είναι πρόθυμοι να το κάνουν και μάλλον για αυτόν τον λόγο αργούν τόσο πολύ να λάβουν μέτρα και να λύσουν το πρόβλημα )
Εγώ προβλέπω να μας πουν να πάμε να πάρουμε την αλληλογραφία μας μόνοι μας ( μπορούμε, δεν μπορούμε ) από το Αιγίνιο ή από το Μακρύγιαλο !!!

Όχι πίσω στο 1987 γυρίσαμε, αλλά στο 1828 πήγαμε !!! 


Δέδε Ιζαμπέλ

https://isabellededes.wordpress.com/