Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταψηφίζουμε την μνημονιακή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που φέρνει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια τακτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε φέρει 27 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, μια μεθόδευση την οποία είχε καταγγείλει.

Με την παρούσα ΠΝΠ δεσμεύονται τα αποθεματικά των ΟΤΑ και δημόσιων οργανισμών για λόγους εθνικής ανάγκης σύμφωνα με την κυβέρνηση. Είναι όμως εθνική ανάγκη η πληρωμή της δόσης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Εννοείται όχι

Αναφέρθηκε επίσης ότι η παρούσα ΠΝΠ είναι ένας εσωτερικός δανεισμός, από τον οποίο όμως απέχει η προδοτική μεγαλοαστική τάξη της χώρας. Αν υπήρχε πραγματική εθνική ανάγκη, για να καταγγελθεί το μνημόνιο, να πούμε ΟΧΙ στους τοκογλύφους και να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία, τότε με σύμπνοια όλοι θα συμφωνούσαμε.

Το χρέος της χώρας είναι επαχθές και το πρόβλημα της Ελλάδος δεν μπορεί να λυθεί με κινήσεις εντυπωσιασμού.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην καταγγελία του Μνημονίου και θα καταψηφίσει την μνημονιακή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

ΒΙΝΤΕΟ