Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ναι στην στροφή σε Ρωσία - Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το ταξίδι Τσίπρα

Η στροφή προς την Ρωσία είναι η μόνη λύση για το ελληνικό ζήτημα, αλλά η πρόσδεση του ΣΥΡΙΖΑ στο άρμα των ΗΠΑ και της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. μετατρέπει το ταξίδι Τσίπρα
στην Μόσχα σε επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Προδότες όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν εθνοκτόνα Μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια.


Αρχικά τόνισε ότι η δήθεν υποστήριξη της Χρυσής Αυγής στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ψευδές επικοινωνιακό κατασκεύασμα. Κατήγγειλε την κατ΄ ουσίαν αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων στους τρεις παρανόμως προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι λείπουν από ακόμα μία συνεδρίαση του Κοινοβουλίου παρά την θέλησή τους.

Οι σκευωροί και οι εχθροί της Χρυσής Αυγής ακόμη δεν μπορούν αποδεχτούν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές παρά την παράνομη πολιτική δίωξη εις βάρος τους αναδείχθηκαν ύστερα από τρεις εκλογικές διαδικασίες τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Παρόλο που κάποιοι έχουν καταργήσει το τεκμήριο της αθωότητας, η αθωότητα της Χρυσής Αυγής θα αποδειχθεί.

Η πρώτη ενέργεια που έπρεπε να γίνει είναι η προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς για το επαχθές δημόσιο χρέος και η άμεση καταγγελία του Μνημονίου. Κατ΄αρχήν δεν έχει εξεταστεί ακόμη η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικονομική Ένωση, στην ζώνη του ευρώ και οι επιπτώσεις της συμφωνίας του Μάαστριχτ. Ακόμη δεν έχει εξεταστεί η μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, όπως και οι υπέρογκες σπατάλες του 2004. Έτσι οδηγήθηκε η χώρα στο Μνημόνιο του 2009 από τον Γιώργο Παπανδρέου και ακολούθως στα υπόλοιπα Μνημόνια.

Ο ελληνικός λαός διψάει για Αλήθεια και θέλει Δικαιοσύνη. Πώς θα αποδοθεί όμως δικαιοσύνη, αν δεν αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα;

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αναθεωρηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πράγμα που μπορούσε να γίνει από το 2013.

Αφού ήταν προδότες αυτοί που υπέγραψαν το παλιό Μνημόνιο, προδότες είναι και αυτοί που θα υπογράψουν το νέο Μνημόνιο.