Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ
19 Απριλίου 2015

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από δημοσιογραφικό μπλοκ της Πιερίας για μία πολιτική καμπάνια του
ΣΥΡΙΖΑ (τώρα, τι ακριβώς είναι αυτή δεν το καταλάβαμε) με σύνθημα «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» - Συμμετέχουμε, Ελέγχουμε, Στηρίζουμε, Διεκδικούμε.
 Όλα τα καλά δηλαδή.
Αλλά, τι ελέγχουμε;  Πριν τρεις μήνες δεν έγιναν εκλογές; Κυβέρνηση δεν είστε; Τι ακριβώς ελέγχετε; Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχει επιφορτιστεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως αντιπολίτευση, με το έργο του ελέγχου της Κυβέρνησης, και δεν σας προλαβαίνουμε! Κάθε μέρα και κάτι καινούριο.
Στηρίζουμε, τι; Ότι θέλουμε να είμαστε «πλούσιοι και όμορφοι και όχι φτωχοί και άσχημοι»; Χαίρω πολύ! Στήριξη έχετε και από την αντιπολίτευση και από την κοινωνία άσχετα που την πυρπολείτε κάθε λίγο με τις «μολότοφ» της επικοινωνιακής σας διαχείρισης. Στήριξη έχετε. Σχέδιο δεν έχετε.
«Στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς την Κυβέρνηση» και ιδιαίτερα με τα πρώτα νομοσχέδια ζητάει η συντονιστική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας. Γιατί δεν μας φέρνουν μία στατιστική να δούμε πόσες οικογένειες ωφελήθηκαν στην Πιερία από το νομοσχέδιο των 200εκ. ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση, όταν την ίδια στιγμή ο  κυβερνητικός εταίρος, ο κος Καμμένος, δίνει στην «Αμερική» 500εκ. ευρώ για αναβάθμιση αμυντικού εξοπλισμού;
«Πυξίδα της κυβέρνησης είναι, λέει, οι ανάγκες του ελληνικού λαού».  Γιατί δεν λέτε πώς πληρώσατε την τελευταία δόση του Δ.Ν.Τ. αντλώντας τα αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων και άλλων φορέων του Δημοσίου; Αυτά του ελληνικού λαού δεν ήταν; Και τι κάνετε; Παίρνετε τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα δίνετε στις τράπεζες και τους δανειστές;!
Και άλλα πολλά.
Άλλη μία προσπάθεια πολιτικής και επικοινωνιακής διαχείρισης του αδιεξόδου σας μας φαίνεται αυτή η πολιτική καμπάνια και σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις θυσίες του ελληνικού λαού που, όπως και ο Πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας, παραδέχτηκε στο εξωτερικό (τουλάχιστον), έχουν πιάσει τόπο και έχουμε ήδη ένα σημαντικό κεκτημένο.


Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πιερίας