Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΈΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΚΥΚΚΛΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΈΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΚΥΚΚΛΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μεγάλη η ζήτηση από τους επαγγελματίες


Νέοι κύκλοι σεμιναρίων στο αντικείμενο της «Επιμόρφωσης εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας», ξεκίνησαν τη Δευτέρα 27 Απριλίου στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εμπορικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών που απασχολούν προσωπικό, στους εκπροσώπους των οποίων η Σχολή του Επιμελητηρίου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό από τη νομοθεσία και με την ολοκλήρωσή του οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ειδικό πιστοποιητικό, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να επιτελούν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας.

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινούν νέοι κύκλοι σεμιναρίων στο συγκεκριμένο αντικείμενο προκειμένου η Επιμελητηριακή Σχολή να ανταποκριθεί στο μεγάλο αριθμό αιτήσεων που δέχεται. Σημειώνεται ότι επειδή η ζήτηση για το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα υψηλή, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής αίτησης των ενδιαφερομένων.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

«Είναι γεγονός ότι η Επιμελητηριακή Σχολή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών γιατί λειτουργεί με συνέπεια και ποιότητα. Τα σεμινάρια που υλοποιούμε αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους επαγγελματίες και την άσκηση της δραστηριότητάς τους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να προσφέρουμε χρήσιμες υπηρεσίες στους επιχειρηματίες γιατί προτεραιότητά μας είναι το Επιμελητήριο Πιερίας να αποτελεί σύμμαχο του επιχειρείν», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και αιτήσεις συμμετοχής καθημερινά στο Επιμελητήριο Πιερίας, ώρες γραφείου (7:30 – 15:30), τηλέφωνο: 2351047263.