Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ "Παιδική χορωδία της Δ.Ε Αιγινίου Fons Μusicalis" - ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!!!
04ΑΠΡ
Συγχαρητήρια στην Παιδική Χορωδία Fons Musicaliγια την εξαιρετική τους
παράσταση που τους εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Παιδικό Διαγωνισμό χορωδιών Χ.Ο.Ν το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου 2015.
Και οι τέσσερις κριτές βαθμολόγησαν με 20 την Παιδική Χορωδία Fons Musicalis και το βραβείο της φέρνει την επιγραφή » Πρώτη εκτός συναγωνισμού » !!!!

Συγχαρητήρια σε όλους σας !!!
Μας κάνατε περήφανους και χάρη σε εσάς ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού αναγνωρίστηκε πανελλαδικά ως ο Δήμος με την »Πρώτη εκτός συναγωνισμού » Παιδική χορωδία !!!

Η μεγάλη επιτυχία της Παιδικής χορωδίας της Δ.Ε Αιγινίου Fons Μusicalis, με τον Μιχάλη Καρυοφυλλίδη Μαέστρο, η οποία κατάκτησε την πρώτη θέση με διάκριση » Πρώτη εκτός
συναγωνισμού » στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χ.Ο.Ν που έλαβε χώρα στην Αθήνα το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, μας άνοιξε τα μάτια….


Έχουμε αστέρια στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού !!!!
θα έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από πέρυσι στο 3ο χορωδιακό φεστιβάλ της 29 Μαρτίου 2014 όταν το ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων Θεσσαλονίκης ερμήνευσε ένα τραγούδι με την Παιδική Χορωδία ‘ Fons Μusicalis ‘ …. Συγκινηθήκαμε όλοι αλλά δεν καταφέραμε τότε να συλλάβουμε την ποιότητα και την τελειότητα της χορωδίας μας.
Τώρα που το καταλάβαμε, ας ελπίσουμε ότι πέρα από την αναγνώριση του θησαυρού αυτού θα υπάρχει και εκτίμηση και η κατάλληλη υποστήριξη….







Ιζαμπέλ Δέδε