Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Το IN EDIT Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Το IN-EDIT Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη έκδοσή του που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις
29 Απριλίου 2015 στον κινηματογράφο Ολύμπιον.


Έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του στη Βαρκελώνη πριν δώδεκα χρόνια, και με στάσεις σε πόλεις του κόσμου όπως το Σάο Πάολο, το Βερολίνο, η Μπογκοτά και το Σαντιάγκο, το IN-EDIT έφτασε στην Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο, με πρώτη στάση τη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο αργότερα, αμέσως μετά την πρώτη του παρουσίαση στην Αθήνα το Φεβρουάριο του 2015, το IN-EDIT επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας μαζί του συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια του μουσικού κόσμου, συγκινητικές αφηγήσεις και δυνατές μελωδίες.
Από την αίθουσα του Ολύμπιον, θα περάσουν μέσα σε μία εβδομάδα θρυλικά ονόματα όπως ο Freddie Mercury, οι Pulp, ο Alice Cooper, οι Doors και η Aretha Franklin αλλά και Ολλανδοί djs της house μουσικής και οι άνθρωποι πίσω από το ξεκίνημα της punk μουσικής στην Αμερική. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συμπληρώνεται από συζητήσεις, συναυλίες, ειδικές προβολές και πάρτι.
Το IN-EDIT GREECE 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.in-edit.gr