Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Εξαφανίστηκε??? ο φάκελος, από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ που έχει έγγραφα ΦΩΤΙΑ, για την υπόθεση με τα ελαττωματικά αυτοκίνητα της MERCEDES

Κύριοι,

MERCEDES-BENZDAIMLER .

Εξαφανίστηκε (???) ΟΛΟΣ ο φάκελος, από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ που έχει έγγραφα ΦΩΤΙΑ, για την υπόθεση με τα ελαττωματικά αυτοκίνητα της κολοσσιαίας αυτοκινητοβιομηχανίας MERCEDES που μας πουλάνε οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ……..?????  Η θάφτηκε…???  

Ο ΣΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ & ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (??????) απαντάνε σε αίτημά μου, αφού ζήτησα εγγράφως μέσα από τον «καυτό» φάκελο της MERCEDES  ακριβές αντίγραφο, με το από με αριθ. πρωτ. ΖΑ—4853 15/3/20131 έγγραφό τους …….!!!!!

«ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΑΣ»….!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!

Πώς να δικάσουν οι Εισαγγελείς χωρίς έγγραφα την υπόθεση…???

Πως θα εκδώσουν απόφαση οι Ανεξάρτητες Ελληνικές Δικαστικές Αρχές χωρίς να έχουν πλήρη εικόνα της υπόθεσης….??????? ΧΑΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ  

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ έχει πιάσει δουλεία μην περιμένετε και άλλους ΝΕΚΡΟΥΣ…!!!!

Κυκλοφορούν στην άσφαλτο ανθρώπινες ΖΩΕΣ μέσα σε αυτοκίνητα που παρουσιάζουν ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ στον εγκέφαλο-κινητήρα ΟΛΩΝ των οχημάτων που μας πουλάνε από την κολοσσιαία αυτοκινητοβιομηχανίαMERCEDES-BENZ-DAIMLER………Και έχουν ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ όλες οι Ελληνικές υπηρεσίες που εκπροσωπούν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….!!!!!!!!!! Για αυτό χορεύουν οι ΚΥΚΛΩΠΕΣ. Να γιατί μας προτρέπουν να πάμε δικαστικώς. Ποντάρουν σε εξαφανίσεις και εμφανίσεις στοιχείων….;;;;;;;;;  Έχετε ευθύνη ΟΛΟΙ, αν υπάρξουν ΝΕΚΡΟΙ.       

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ μέσα από όλες τις υπηρεσίες ακόμα και από το ΣΔΟΕ….???

ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ εξαιτίας των μυστηριωδών εξαφανίσεων εγγράφων που περιέχουν αληθή στοιχεία  ή των μυστηριωδών εμφανίσεων εγγράφων με αναληθή  στοιχεία …!!!!!!!!!

ΧΑΟΣ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ...!!! ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..???

Ο Συνήγορος του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ(?????) Που πετάει την καυτή πατάτα MERCEDES ….???

Σύντομα νέα στοιχεία για τον εξευτελισμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αφού καταδικάζονται ΑΘΩΟΙ.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπίνουλας