Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

O Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ συνεχίζει τις προπονήσεις για ενήλικες

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΟΧΗΣ
Α.Μ.Ο.Ε. – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ συνεχίζει τις προπονήσεις για ενήλικες. Χθες (Τρίτη) πραγματοποίησε ποδηλατοβόλτα-χαλαρή προπόνηση για εξοικείωση με τα νέα αγωνιστικά  ποδήλατα που μόλις παρέλαβαν  οι αυριανοί πρωταθλητές της Πιερίας.
 Τετάρτη (σήμερα 1-4-2015) θα γίνει η καθιερωμένη (ερασιτεχνική) ποδηλατοβόλτα  εισαγωγής στο χώμα ΜΤΒ. Κάθε Κυριακή γίνεται η κανονική προπόνηση από την αγωνιστική ομάδα ΜΤΒ  ενηλίκων και δρόμου, με ποδήλατα FITNESS & TREKKING.Οι ελάχιστες χιλιομετρικές αποστάσεις είναι MTB: 40χλμ (χώμα)  και F+T: 60χλμ (άσφαλτος).
Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά για τα τμήματα ποδηλασίας παίδων & εφήβων .Μόλις ολοκληρωθούν ,θα ανακοινωθούν και οι ημέρες προπόνησης για όλες τις κατηγορίες : ΒΜΧ, ΜΤΒ, DH και δρόμου.
Ειδικά για το ΒΜΧ θα γίνει ξεχωριστό αγωνιστικό τμήμα , σε ειδική πίστα προδιαγραφών, με στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος το 2016.Η Πιερία με τον Λεωνίδα Μπανούση το 2009 (Κρήτη) είχε κατακτήσει όλες τις κατηγορίες ΒΜΧ ΟΠΕΝ μέχρι 20 ετών.
Ο Α.Μ.Ο.Ε. με την υποστήριξη γνωστού «ακραίου» αγωνιστικού ποδηλατικού καταστήματος παραχωρεί (ΜΟΝΟ για αγώνες) αγωνιστικό ΒΜΧ RACING και «καθαρόαιμο» αγωνιστικό DH σε όσους ποδηλάτες διακριθούν και τα χρειαστούν.    
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ   “EXTREME”,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΤΗΛ: 23510 73977 & 6992325747
 ΕΞΟΧΗ     ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Μ.Ο.Ε.  ΛΑΖΑΡΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ  ΤΗΛ: 6972607175

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής συνεχίζει να διοργανώνει πετυχημένους πανελλήνιους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου  μοτοσυκλέτας.

Από το Δ.Σ.
Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ