Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός 2-1

Tο απόλυτο διατηρεί στα play out ο Αγροτικός Αστέρας καθώς επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού κι είναι ακλόνητο φαβορί για την παραμονή από τον όμιλο του Βορρά.

Φορτσάτος άρχισε το ματς στον Εύοσμο ο Αγροτικός, καθώς μόλις στο 11' ο Χιντζίδης άνοιξε το σκορ με σέντρα-σουτ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό... μούδιασμα, βρήκαν τα πατήματά τους και έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ του Αχαλινόπουλου.
Ο Αγροτικός Αστέρας στη συνέχεια, προσπάθησε και κατάφερε να πάρει την υπεροχή του ματς, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους για την εστία του Τόλιου. Εν τέλει, μετά το δοκάρι του Λιόλιου για τους φιλοξενούμενους στο 77', ο Καρακατσάνης στο 80' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Βελλίνης (72' Καθάριος), Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης (66' Καραμπάς), Πάτο (82' Παλάσκας), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Τσεμπερίδης, Καρακατσάνης
Αιγινιακός (Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Μπερτέν, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ντος Σάντος, Φαμπίνιο (84' Κυνηγόπουλος), Αχαλινόπουλος (56' Ζούρκος), Πέντα, Γουέλκαμ (66'Φερέιρα), Καζάκης