Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ανακοινώνει νέες ενάρξεις στον Τομέα Υγείας

Τομέας Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα Οκτώβριου


Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ακολουθώντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης προσωπικού υγείας, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου.

Οι παρεχόμενες ειδικότητες από τον Τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι:

Ø  Βοηθός Νοσηλευτικής
(Μαιευτικής, Γενικής Νοσηλείας, Τραυματολογίας, Χειρουργείου, Ογκολογικών Παθήσεων, Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ατόμων με ειδικές Παθήσεις)
Ø  Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
Ø  Βοηθός Εργοθεραπείας
Ø  Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου

Η φοίτηση των σπουδαστών ολοκληρώνεται 4 εξάμηνα (2 έτη) και και πραγματοποιείται στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημόσιους & ιδιωτικούς φορείς υγείας, τακτική διοργάνωση παρουσιάσεων και διαλέξεων από διακεκριμένους επιστήμονες, και με τη συμμετοχή τους σε επιστημονικά ιατρικά συνέδρια, οι σπουδαστές του τομέα Υγείας αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Επίσης μέσα στο πλαίσιο των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων μέσω των οποίων αποκτούν επιπλέον εξειδίκευση.

Ο Τομέας Υγείας, υποστηρίζεται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας, μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Υγείας από όλη την Ελλάδα,  οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες κλινικών και νοσοκομείων καθώς και με τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόλογα κέντρα αποκατάστασης σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Εάν θέλεις και εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα                                                                        στο χώρο της Υγείας εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου ΕΔΩ                                                ή κάλεσε έναν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας στο 2310 552406!

Πληροφορίες - Εγγραφές:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406