Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Παλαίμαχοι Πιερικού ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

    Ο προγραμματισμένος αγώνας παλαιμάχων Πιερικού-Εδεσσαϊκού αναβλήθηκε λόγω της μη παρουσίας των φιλοξενούμενων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί το
απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαΐου 2015 στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.
   Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Πιερικού που μετακινήθηκαν στο γειτονικό γήπεδο της Ακαδημίας Γιώτσα και χωρισμένοι σε δύο ομάδες αγωνίστηκαν με το ίδιο πάθος, όπως τότε που μεσουρανούσαν και διέπρεπαν με τη φανέλα του Πιερικού των επιτυχιών. Άλλες εποχές.
   Τα γκολ … βροχή. Η ομάδα των κίτρινων του Πιερικού με τους ασπρόμαυρους της ομάδας της Κατερίνης στο τελικό αποτέλεσμα 11-11.
   Στη διάθεση του προπονητή των παλαιμάχων Πέτρου Πουρπουτίδη που εκτελούσε και χρέη διαιτητή οι: Στάθης Παρουσιάδης-Γιάννης Συμεωνίδης-Σταύρος Διαμαντόπουλος-Μπάμπης Πεΐδης-Στέφανος Ταβουκτσής-Κώστας Πόδας-Νίκος Θεοδοσιάδης-Κώστας Αδαμόπουλος-Γιώργος Μαυρομουστακίδης-Απόστολος Στύλος-Παναγιώτης Κωνσταντινίδης-Θόδωρος Μητράκας-Δημήτρης Κατσαμάγκας-Αστέρης Γιώτσας-Ηλίας Τζιώκας-Παναγιώτης Ευθυμιάδης-Λευτέρης Φωτιάδης-Σάκης Παπαβασιλείου-Βασίλης Δαδάκος.
   Τα είκοσι δύο γκολ σημείωσαν: Ταβουκτσής 2, Πόδας 3, Στύλος 6, Κατσαμάγκας 3, Μαυρομουστακίδης 1, Ευθυμιάδης 3, Φωτιάδης 1, Πεΐδης 1, Μητράκας 1, Αδαμόπουλος 1.
   Πριν τη συνάντηση ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, μιλώντας στους συναδέλφους του αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η ομάδα και στην αναγκαιότητα των παλαιμάχων να σταθούν αρωγοί και πρωτοπόροι σε κάθε προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού για τον Πιερικό κλίματος.
   Ανάλογη και η τοποθέτηση του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης και προπονητή Σταύρου Διαμαντόπουλου, ο οποίος ζήτησε να παρθούν από την οικογένεια των παλαιμάχων πρωτοβουλίες, ώστε να προχωρήσει ο Πιερικός σε επιλογές που θα παρεμποδίσουν την  επανάληψη των λαθών του παρελθόντος.
   Μετά το τέλος του οικογενειακού παιχνιδιού ο προπονητής των παλαιμάχων του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, για την έλλειψη τραυματισμών και για την ετοιμότητα του συνόλου των ποδοσφαιριστών εν όψει των επόμενων αθλητικών υποχρεώσεων.