Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Τ.Ο. Πιερίας: «Χρυσή Αυγή – Το μέλλον της Ελλάδας»

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους
του πολιτικού συμβουλίου και υπευθύνου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη. 
Ο συναγωνιστής εισαγωγικά σκιαγράφησε και ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά το ιδεολογικό στίγμα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, καταρρίπτοντας τα φαιδρά ψεύδη των καθεστωτικών ΜΜΕ και των εχθρών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 



Αφού τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι πλέον – μετά και την μνημονιακή κυβίστηση της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - ο μοναδικός πολιτικός φορέας που διέθετε, διαθέτει και θα διαθέτει σταθερά αντιμνημονικό προσανατολισμό, ανέλυσε τις προτάσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας για την διέξοδο της Πατρίδας μας από την τεχνητή και επιβαλλόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους οικονομική κρίση και επισήμανε πως για να υπάρχει μέλλον για το Έθνος μας θα πρέπει πρωτίστως να επανακτήσει πάση θυσία την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, που απώλεσε σταδιακά με ευθύνη των μεταπολιτευτικών κυβερνώντων, και κυρίως με ευθύνη των μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών. 

Με το πέρας της ομιλίας, δόθηκε στους παρευρισκόμενους η δυνατότητα να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους και τέθηκαν ζητήματα που αφορούν όλων των ειδών Εθνικά και Κοινωνικά θέματα. 

Ως είθισται η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας. 

Το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση εξέφρασαν και τοπικά ΜΜΕ, καλύπτοντας την εκδήλωση με αναλυτική ανταπόκριση. 
Η Τ.Ο. Πιερίας εγκαινιάζει πλέον έναν νέο κύκλο θεματικών ομιλιών που θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα τις ώρες κοινού (19:00-22:00). 
Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες είναι ευπρόσδεκτοι/-ες να παρακολουθήσουν τις ομιλίες, που άπτονται κυρίως πολιτικού, κοινωνικού και Εθνικού περιεχομένου και να πλαισιώσουν τον δίκαιο και αγνό αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Δυνατή.   

Τ.Ο. Πιερίας Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος όροφος, Κατερίνη Δευτέρα, 19:00 - 22:00  Τηλέφωνο: 6971.749.345

http://www.xathess.gr/