Κυριακή 31 Μαΐου 2015

AΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ

Σήμερα η κορυφαία διαμάχη δεν είναι μεταξύ κεφαλαιοκρατών και εργατικής τάξης . Είναι μεταξύ ανθρώπων Χαμηλής Εντροπίας ( οι "καλοί" ) και ανθρώπων Υψηλής Εντροπίας ( οι "κακοί" )
Πώς θα ξεχωρίσουμε τους ανθρώπους χαμηλής εντροπίας ;


1) Οι άνθρωποι χαμηλής εντροπίας λένε "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ " .
Οι άνθρωποι υψηλής εντροπίας λένε "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ" ή "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" . Οπότε γιαχβέγονοι ( χριστιανοί-ισλαμιστές-ιουδαίοι ) , κομμουνιστές , "ανθρωπιστές" , "αντιφασίστες" όλοι ίδιοι είναι . Οι "ανθρωπιστές" κλαίγονται ολημερίς για το πλήθος των εκλεκτών εβραίων που έκαψε ( κάποτε ) ο Χίτλερ και ο Ναζισμός . Παραδόξως δεν βλέπουν τα 7 δίς κοινών θνητών που τυραννιούνται ΣΗΜΕΡΑ απο τον ΤΡΑΠΕΖΙΣΜΟ !

2) Οι άνθρωποι χαμηλής εντροπίας λένε "ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" . Ίσως η αναζήτηση της αλήθειας να μην τελειώνει ποτέ . Ίσως νέα ερωτήματα να προκύπτουν συνεχώς .
Οι άνθρωποι υψηλής εντροπίας λένε "ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" . Ενίοτε λένε οτι τους την αποκάλυψε ο ίδιος ο θεός ! Πάντως είναι εξαιρετικά πρόθυμοι να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ όποιον δεν αποδέχεται αυτή την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ! Και εδώ βλέπουμε μια εντυπωσιακή ομοιότητα γιαχβέγονων , κομμουνιστών και "αντιφασιστών" νέας κοπής .
Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτι βρήκαμε την αλήθεια για τον κόσμο που ζούμε . Ακόμη δεν ξέρουμε τί πράγμα είναι η Σκοτεινή Ύλη και η Σκοτεινή Ενέργεια που πρωταγωνιστούν στο Σύμπαν .

3) Οι άνθρωποι χαμηλής εντροπίας αλλάζουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά αλλάζουν τον κόσμο . Οι άνθρωποι υψηλής εντροπίας φωνάζουν "ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" , αλλά τα δικά τους ελαττώμματα δεν τα κόβουν ποτέ ( κάπνισμα , σκουπιδοφαγία , τζόγος , ποδόσφαιρο ... )

4) Οι άνθρωποι χαμηλής εντροπίας είναι άνθρωποι των ΕΡΓΩΝ και όχι των λόγων . Πρώτα ΠΡΑΤΤΟΥΝ και μετά λένε . Αντίθετα , οι άνθρωποι υψηλής εντροπίας ρητορεύουν πολύ αλλά δεν πράττουν ( εκτός αν πληρωθούν γι' αυτό ! ) . Μπορεί όλη μέρα να παρλάρουν στην καφετέρια κατά του κακού καπιταλισμού καπνίζοντας το καπιταλιστικό MILBARO !

5) Οι άνθρωποι χαμηλής εντροπίας μιλάνε για ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ . Οι άνθρωποι υψηλής εντροπίας μιλάνε συνεχώς για ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !


απόσπασμα απο την   http:/lofos.info/pythas/entropy.html