Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ»

Όταν ο αθλητισμός συναντά τον εθελοντισμό…

Τρέξε και περπάτησε χωρίς τερματισμό για καλό σκοπό,  μέσα στη Διεθνή Έκθεση
Θεσσαλονίκης! Κάθε  χιλιόμετρο και ευρώ!
 Μία ιδέα του αθλητικού συλλόγου Ερμής 1877 που απέκτησε σάρκα και οστά με τη συνδρομή της ΔΕΘ για πρώτη φορά στην Ελλάδα αρχές Σεπτεμβρίου στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Φέτος, η δράση θα πραγματοποιηθεί 20-23 Μαΐου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη. 

Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ και η διαδρομή θα είναι όπως και το Σεπτέμβριο στον ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην Έκθεση, με μουσικές και παράλληλες δραστηριότητες και τις 72 ώρες διάρκειας του μοναδικού αγώνα.

Με πολύ χαρά και διάθεση οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, δήλωσαν συμμετοχή στο φιλανθρωπικό αγώνα. Συγκεκριμένα, τρέχουν όλοι μαζί και γράφουν χιλιόμετρα, την Πέμπτη 21/5/2015 στις 11.00πμ, διαδίδοντας και υποστηρίζοντας ότι ο εθελοντισμός είναι θέμα… ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nofinishline.gr!