Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Acadimies Golden Cup: Ολα έτοιμα για τη γιορτή!

Με τη συμμετοχή 28 τμημάτων και περισσότερους από 500 νεαρούς ποδοσφαιριστές σε 4 ηλικιακές κατηγορίες, θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 20 Ιουνίου το 1ο Acadimies
Golden Cup στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση αφορά σε παιδιά γεννημένα από το 2000 ως και το 2007 και τελεί υπό την αιγίδα του ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), της ΕΠΣ Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η συγκεκριμένη γιορτή του αθλητισμού θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε πολλές περιοχές της χώρας μας, καθώς το Τουρνουά Acadimies Golden Cup φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.

Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.

Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας (ευ αγωνίζεσθαι), η προώθηση της φιλίας, η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Μεταξύ άλλων, ζητούμενο για τη διοργανώτρια αρχή αποτελεί η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, ενώ θα υπάρχουν και φιλανθρωπικές όσο και κοινωνικές ενέργειες.
Η διοργάνωση έχει συμβληθεί με το "Αστέρι", Σωματείο Μη Κερδοσκοπικό στη θεμελιώδη δράση του "Κουρεύουμε τη βία στα γήπεδα".

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην πρώτη εκδήλωση του ΟΑΣΠΕ, το τουρνουά ποδοσφαίρου Acadimies Golden Cup, είναι η LidoSoccerαπό το Ηράκλειο της Κρήτης, η ΑΕ Βαθύλλου – Πανσαμιακός από τη Σάμο, η Ακαδημία ΑΕΚ Καρυώτισσα από την Πιερία, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΣ Αρης, ΠΑΕ Ηρακλής, η Ακαδημία Νεάπολης - Vieirinha, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, Παναθηναϊκός, ο Ερμής Ευόσμου, Άγιος Γεώργιος Ν.Κρήνης, Μακεδονικός, ΑΕ Ευόσμου, Μπέμπηδες Αναγέννησης Πέλλας, Ακαδημία "Γ.Κούδας", Ακρίτες Συκεών, Κεραυνός Κολχικού, "Εντός Εδρας" Κατερίνης, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, ΓΣ Ηλιούπολης, Μέντεκας Καλαμαριάς, Ομόνοια Σταυρούπολης,

Η οργανωτική επιτροπή του Acadimies Golden Cup ευχαριστεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην συγκρότηση των ομίλων, καθώς και στην επικοινωνία της διοργάνωσης.

Καλεί όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο να παραβρεθούν στα γήπεδα του Μακεδονικού στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να επικροτήσουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Με τους υπεύθυνους των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ που συμμετέχουν θα υπάρχει καθημερινή επικοινωνία ως την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Δείτε τη σελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ
https://www.facebook.com/events/474155192735955/
Επιμέλεια Διοργάνωσης: Δώρα Ιωακειμίδου
acadimies.gr