Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Εικόνα ντροπή για την παραλία του Κορινού

 Σαν επισκέπτες της πανέμορφης περιοχής της παραλίας Κορινού, γίναμε μάρτυρες μιας διόλου τιμητικής για την περιοχή μας εικόνας λίγα μέτρα πριν τη θάλασσα και με φόντο τις
"Γαλάζιες Σημαίες" της καθαρότητας των ακτών μας.


Δε θα μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε για τα αυτονόητα ή να καταργήσουμε θεσμούς ή ακόμη και να μηδενίσουμε προσπάθειες οι οποίες γίνονται απο τους ανθρώπους που το γεγονός υπάγεται στην αρμοδιότητα τους.
Θέλουμε όμως να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους όσους παίρνουν μέρος σε αυτό το απαράδεκτο έργο το οποίο βλέπουν ώς θεατές οι τουρίστες και οι επισκέπτες της όμορφης περιοχής μας, στο οποίο πρωταγωνιστούν η βρωμιά, η απαξίωση και ο τουριστικός μαρασμός που σίγουρα με ανάλογες εικόνες θα επέλθει.


Άς λειτουργήσουμε λίγο πιο ευσυνείδητα όλοι μας και μαζί με εμάς αυτοί που παίρνουν ένα μεροκάματο για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Οι φωτογραφίες μας "χτυπούν το καμπανάκι" στις αρχές του καλοκαιριού και μας προσβάλλουν ανεπανόρθωτα όλους.

ΥΓ. Ο αέρας σκόρπισε χαρτιά και σακούλες σε όλη την περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας απέραντος σκουπιδότοπος.