Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών στην Κατερίνη

Περισσότεροι από 400 βετεράνοι (άνω των 35 ετών), αθλητές στίβου από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την
Κυριακή 14 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. Το πρωτάθλημα διοργανώνουν ο ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης, η Ομοσπονδία και ο τοπικός Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

«Είμαστε οργανωτικά έτοιμοι για την διεξαγωγή του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού αθλητικού ραντεβού» σημείωσε - στη διάρκεια συνέντευξης τύπου - ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και προσκάλεσε το φίλαθλο κοινό της Πιερίας, να παρακολουθήσει το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου.

«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό» υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΕΒΑΣ Συμεών Συμεωνίδης, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Πιερίας Γεώργιος Πούλιος τόνισε ότι το πρόγραμμα του διημέρου (Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί), περιλαμβάνει το σύνολο των αγωνισμάτων (ρίψεις, άλματα, ταχύτητες, ημιαντοχή κ.ο.κ.).

Τόσο ο κος Πούλιος, όσο και ο κος Συμεωνίδης ευχαρίστησαν τον ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης για την συμβολή του στην προετοιμασία και διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ενώ ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι αγώνες αποτελούν και πρόκριμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Στίβου, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Αύγουστο στην Γαλλία.