Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η Χρυσή Αυγή Πιερίας ενημέρωσε τους φίλους του για την πολιτική κατάσταση της χώρας

 Όπως κάθε Δευτέρα απόγευμα έτσι και αυτή τη Δευτέρα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας γέμισαν με πολίτες που ζητούν να μάθουν τα νέα της τρέχουσας πολιτικής
επικαιρότητας, απαλλαγμένα από τα συνήθη ψέματα των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης και των καθεστωτικών εφημερίδων. Το μέλος του πολιτικού γραφείου της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Τσακίρης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πολιτική κατάσταση της χώρας και επιπλέον ανέγνωσε μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου προς όλα τα μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος, για ενδυνάμωση του Αγώνα μέσα και έξω από τις τοπικές.

Στη συνέχεια ο Μάκης Χρυσομάλλης πραγματοποίησε ομιλία για τον μέγιστο των Ελλήνων, τον Αλέξανδρο τον Μέγα, με στοιχεία για το οικογενειακό του περιβάλλον, την παιδική και εφηβική ηλικία του ήρωα καθώς και το ξεκίνημα της μεγαλειώδους εκστρατείας του.


Το λόγο κατόπιν έλαβε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης Στάθης Βαλάκος, ο οποίος εμψύχωσε τους νέους που πυκνώνουν τις τάξεις της τοπικής Πιερίας και τους προέτρεψε για τίμιο και αγνό αγώνα για την διάδοση των ιδεών του κινήματος.