Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Παλαίμαχοι Πιερικού-Βετεράνοι ΠΑΟΚ παίζουν για τη μικρή Ηλιάνα

Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 29 Ιουνίου (ώρα έναρξης 6.30΄ μ.μ.), με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας ενός μικρού παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα και κατάγεται απο την περιοχή μας.
 
Παλαίμαχοι Πιερικού και Βετεράνοι ΠΑΟΚ, θα παίξουν για την μικρή Ηλιάνα που πάσχει απο εγκεφαλίτιδα, σε ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Εξοχή Πιερίας (τόπος καταγωγής της Ηλιάνας).
Δόξες και ποδοσφαιρικές φιγούρες του παρελθόντος, θα αγωνισθούν ώς αντίπαλοι σε ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος θα είναι η νίκη της μικρής Ηλιάνας.
 
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες ώστε να δραστηριοποιηθεί όλη η περιοχή απο την οποία κατάγεται η οικογένεια του μικρού κοριτσιού αλλά και η ευρύτερη Πιερία, ώστε στο γήπεδο να μην "πέφτει καρφίτσα" κυριολεκτικά και να πουληθούν όλα τα εισιτήρια τα οποία θα τυπωθούν ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια της Ηλιάνας.
 
Είναι μια απο τις πολλές φορές που οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, έχουν πιστοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο με την συμμετοχή τους, το σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο παράγουν.