Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην Πάλη στην Άμμο...

 Στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην Πάλη στην Άμμο με μια 3η  θέση στους Παίδες και 3η  θέση στους Εφήβους


Την Τρίτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη συλλόγων στην Πάλη στην Άμμο σε παίδες και εφήβους στο πρωτάθλημα που έγινε στο Beach Bar Almira στην Παραλία Κατερίνης που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική ομοσπονδία Πάλης τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης την αντιπεριφεριακή ενότητα Πιερίας & την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και του παλαιστικού συλλόγου ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης .


Εντυπωσιακή ήταν η επίδοση των αθλητών του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης. Συγκεκριμένα οι Κατερινιώτες παλαιστές του ΓΑΣ Ολύμπιοι εκπροσώπησαν επάξια τον τόπο τους φέρνοντας 4 μετάλλια και πολλά καλά πλασαρίσματα :
Γεροντίδης Πέτρος 2ος στα 60 κιλά στην ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων
Γεωργιάδης Γιώργος 3ος στα 60 κιλά
Κουτσής Βασίλης 3ος στα +70 κιλά
Καλαϊτζίδης Ιορδανής 3ος στα +80 στους Παίδες
Λαζάρου Κώστας 5ος στα 70 κιλά στους Παίδες
Λάμπρου Σωτήρης 5ος στα +80 κιλά στους Εφήβους
Νικηφορίδης Μιχάλης 5ος στα +70 κιλά στους Εφήβους
Τοψικιώτης Καριοφίλης 7ος στα 70 κιλά στους Παίδες
Πούλος Στέργιος 7ος στα +70 κιλά στους Παίδες    
 
Να σημειώσουμε ότι 4 παλαιστές του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης  Γεροντίδης Πέτρος , Γεωργιάδης Γιώργος ,  Κουτσής Βασίλης  και Καλαϊτζίδης Ιορδάνης θα συμμετέχουν στην Εθνική μας Ομάδα και θα λάβουν μέρος 12-16 Ιούνιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που θα πραγματοποιηθεί στην Μαγκάλια της Ρουμανίας .


Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας μας και απέδειξαν στην πράξη την συνεχώς ανερχόμενη πορεία του σωματείου μας. Η δουλεία που γίνεται από τους υπευθύνους του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια είναι σοβαρή και αυτό φαίνεται και μέσα από τα αποτελέσματα, για μια ακόμα φορά, οι αθλητές μας έδειξαν με τις επιδόσεις και το αγωνιστικό τους ήθος το πόσο καλή δουλεία γίνεται στους Ολύμπιους. Για μια ακόμη φορά φέτος το αγωνιστικό μας τμήμα μας έκανε υπερήφανους με τις επιτυχίες του δήλωσαν οι Προπονητές του Συλλόγου  Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας που καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την καλύτερη απόδοση των αθλητών του ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης .


Στους αγώνες παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών κ. Ρουκάς από την αντιπεριφεριακή Ενότητα Πιερίας κ. Τσιουγκάνης από τον δήμο Κατερίνης ο κ. Ζωγράφος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και ο κ. Γκατζής αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας ενώ και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ολυμπίων Κατερίνης Κουτσής Αλέξανδρος και ο κ. Καλαϊτζίδης Γεώργιος  αντιπρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου της Κατερίνης , που συνεχάρησαν την προσπάθεια των αθλητών και την κατάκτηση των μεταλλίων και απένειμαν τα μετάλλια στους νικητές.