Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Χριστιάνα Γαλιάτσου - "Κι ύστερα άκουσα"

Η Χριστιάνα Γαλιάτσου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Από μικρή κιόλας ηλικία, διαφαίνεται η αγάπη και η κλήση της προς την μουσική, καθώς γοητευόταν από ήχους και
νότες, δεδομένων και των ερεθισμάτων που αυτή δέχεται από την μητέρα της Αιμιλία Γαλιάτσου, η οποία ασχολείται ενεργά με το λαϊκο τραγούδι.Σημερα νιώθει έτυμη όσο ποτέ και μας καλεί να την ακολουθήσουμε στα πρώτα της βήματα στην ελληνική δισκογραφία με  το τραγούδι  Κι ύστερα άκουσα.
Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα  με το  τραγούδι της  που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! Eνα τραγούδι από την ιδιαίτερη φωνή της που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Στίχοι:Μάκης Κυριαζής- Μουσική:Άκης Ροδοστόγλου
Ενορχήστρωση Ηχογράφηση: Γιάννης Φουστέρης - Studio Emphasis

 
Δείτε στο ΥouΤube το VIDEO CLIP


Λίγα λόγια για την Χριστιάνα
Η Χριστιάνα Γαλιάτσου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Από μικρή κιόλας ηλικία, διαφαίνεται η αγάπη και η κλήση της προς την μουσική, καθώς γοητευόταν από ήχους και νότες, δεδομένων και των ερεθισμάτων που αυτή δέχεται από την μητέρα της Αιμιλία Γαλιάτσου, η οποία ασχολείται ενεργά με το λαϊκό τραγούδι. Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα κάνει στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και σπούδαζε, σε πάλκα, μουσικές σκηνές και πίστες της περιοχής. Ερχόμενη στην Αθήνα, συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το τραγούδι, όπου κάνει εμφανίσεις δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες της λαϊκής και ρεμπέτικης μουσικής, σε μερικούς από τους καλύτερους χώρους της νυχτερινής Αθήνας σαυτό το είδος μουσικής. Το εύρος και η χροιά της φωνής της, καθιστούν αυτήν, ένα από τα σημαίνοντα πρόσωπα σε όλα τα προγράμματα όπου συμμετέχει, ενώ η επικοινωνία και η αμεσότητα της, μέσα από τα τραγούδια της, με το κοινό, είναι εμφανής. Εδώ και αρκετά πλέον χρόνια που ασχολείται ενεργά με το λαϊκό τραγούδι, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής, όπως τον Γιώργο Μαργαρίτη (στον οποίο έχει κάνει και φωνητικά σε δίσκους του), τον Πέτρο Βαγιόπουλο, την Μαριώ, τον Χρήστο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Σαρρή, την Κωνσταντίνα, τον Δημήτρη Κοντογιάννη, τον Αγαθωνα , τον Πάνο Σαββόπουλο, τον Γερασιμο Ανδρεατο, τη Ζωή Παπαδόπουλου, τον Κώστα Μητσιο, το Σπύρο Πάτρα, το Βασίλη Μασσαλία, τον Πάνο Μπουσαλη κ. α .