Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Εδώ και αρκετούς μήνες οι αγρότες της περιοχής των ΑΛΩΝΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την άρδευση λόγο κατολισθήσεων που είχε ως
αποτέλεσμα να παρασύρει ένα μέρος του δικτύου μήκους 500 μέτρων σε δύσβατη περιοχή και να το σπάσει.

Οι μεθοδευμένες ενέργειες της τοπικής αρχής και ειδικά, του Δημάρχου ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ κ. Βαγγέλη Λαγδάρη, των Αντ/ρχων κ.κ. Κων/νου Κακάνη, Νικόλαου Τουλούπα, του πρόεδρου του Δ.Δ. ΑΛΩΝΙΩΝ κ. Ιωάννη Θεοδωρίδη, του χειριστή του μηχανήματος διάνοιξης κ. Ιωάννη Μυστακίδη και τέλος τον υδραυλικό του ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ κ. Γιώργο Ξανθόπουλο που υπερέβαλε εαυτό για την αποκατάσταση του δικτύου.

.
Τους ευχαριστούμε όλους που με τις συντονισμένες ενέργειές τους, έδιναν άμεσες λύσεις ανά πάσα στιγμή και πλέον μια μερίδα παραγωγών των ΑΛΩΝΙΩΝ, θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει κατά πολύ την παραγωγή τους. αφού πλέον υπάρχει η δυνατότητα να αρδεύσουν τα αγροτεμάχιά τους κατά τον διπλάσιο χρόνο ίσως και τον τριπλάσιο.

Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που αισθανόμαστε ότι η δημοτική αρχή είναι κοντά μας, αφουγκράζεται τα προβλήματα μας και στο μέτρο του δυνατού τα επιλύει.
Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά που παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες των ΔΗΜΩΝ, εσείς όλοι, με την επιμέλεια και την εργατικότητά σας καταφέρατε να παραδώσετε στους κατοίκους των Αλωνίων αυτό το δίκτυο πνοής.

  
                                                            Ομάδα πολιτών Αλωνίων