Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Άγγελος Διγκόζης (προπονητής Αιγινιακού): "πέσαμε με το κεφάλι ψηλά"

«Κύριοι, δεν τα καταφέρατε»!
Το… μήνυμα του Σάκη Θεοδοσιάδη μετά την παραμονή της Αναγέννησης Καρδίτσας στη
Football League. «Μπράβο σε όλους για την αυταπάρνηση και τον εγωισμό», είπε. «Πέσαμε με ψηλά το κεφάλι» το σχόλιο του κόουτς του Αιγινιακού, Ά. Διγκόζη.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητής μετά το ΑΣΑ-Αιγινιακός (1-0):
Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άγγελο Διγκόζη για τα καλά του λόγια και για μένα προσωπικά και για την ομάδα μου. Ξέρω ότι περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι και στον ίδιο προσωπικά τα καλύτερα αλλά και στην ομάδα του Αιγινιακού, να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να μπορέσει να επανέλθει στη Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας και για όλες τις ομάδες γενικότερα. Θα έλεγα ότι, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, εμείς είμαστε ακόμα εδώ, είμαστε στη Β’ Εθνική. Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παλικάρια τα δικά μου που αν και περάσαμε δύσκολες καταστάσεις φέτος, από πολλούς παράγοντες, δείξανε αυταπάρνηση, εγωισμό και θέληση και κόντρα στη ροή όλων των πραγμάτων, με την πλάτη στον τοίχο μπόρεσαν και κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία. Εμείς, κύριοι, όπως έλεγα το τελευταίο διάστημα στα παιδιά, παρόλο που το καράβι κάποιοι το παρατήσανε στον ωκεανό, κατορθώσαμε και το φέραμε στο λιμάνι και το δέσαμε. Και αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές και οι κύριοι εκφραστές αυτής της προσπάθειας.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλον αυτόν τον κόσμο που άμεσα ή έμμεσα στήριξε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια και πίστεψε σε αυτή την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και σήμερα που ήταν όλα ρευστά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιους. Με ενοχλεί και με πειράζει, ενώ είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, γεννήθηκα στο ποδόσφαιρο, όταν έχεις κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των ομάδων, όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδος και να υπάρχει εδώ μία παρέα, ένα στρατηγείο, οι οποίοι από τα Χριστούγεννα και μετά κάνουν ό,τι μπορούν για να πολεμήσουν την ομάδα και να τη ρίξουν κατηγορία. Έχω να τους πω ότι, κύριοι για άλλη μία χρονιά δεν τα καταφέρατε. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να γιγαντώσετε το αγωνιστικό τμήμα και να μπορέσουν οι παίχτες να σώσουν την ομάδα».
Άγγελος Διγκόζης (προπονητής Αιγινιακού): «Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κάνανε από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σωθούμε. Στα περισσότερα παιχνίδια νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε την ουσία, δηλαδή το γκολ και τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγέννηση και ιδιαίτερα στον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη). Θέλω να του πω ένα πολύ μεγάλο ‘μπράβο’ πραγματικά που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και την ομάδα της Καρδίτσας για το στόχο της παραμονής. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Αναγέννσης και στον Σάκη και το μόνο που μπορώ να πω για εμάς είναι ότι η προσπάθεια έγινε. Μπορεί να πέσαμε, δυστυχώς, αλλά πέσαμε με το κεφάλι ψηλά».
Πηγή: Karditsasportiva.gr

http://www.mikriliga.com




Δείτε πώς ήρθε το… αυτογκόλ παραμονής και τους πανηγυρισμούς των παικτών της Καρδίτσας!